Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 21 februari 2014
Leestijd: 1 minuut

Steve Jobs vereeuwigd op postzegel

Door het mogelijk te maken om altijd en overal te e-mailen was Steve Jobs er mede-verantwoordelijk voor dat er steeds minder post verstuurd wordt. Toch stond dat het Amerikaanse postbedrijf niet in de weg om hem te eren met, ja echt, een eigen postzegel.

Volgens de Washington Post heeft de United States Postal Services besloten om Steve Jobs op te nemen in een speciale serie postzegels. Op dit moment zou nog gewerkt worden aan het ontwerp van de zegel, die in 2015 op de markt moet komen.

Het is niet de eerste postume Steve Jobs-verering. Zo werd hij al vereeuwigd op een Airbus A320, draagt een gebouw op de Pixar campus zijn naam en is er zelfs al een bronzen Steve Jobs-standbeeld gemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Steve Jobs vereeuwigd op postzegel
Sluiten