Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 25 februari 2014
Leestijd: 1 minuut

Steve Jobs in Madame Tussauds

Altijd al met Steve Jobs op de foto gewild? Het kan nu. Nouja, niet met de échte Steve, maar met een wassenbeeld van de Apple-oprichter in wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in Amsterdam. Het beeld van Jobs werd door de Amsterdamse stadsomroep AT5 gespot.

De wassen Steve is tot en met eind april in Amsterdam te zien, daarna gaat het beeld op doorreis naar Madame Tussauds in Shanghai. Het wassenbeeld van de overleden ziener is gebaseerd op de coverfoto van Fortune Magazine waar Jobs in maart van 2008 een interview mee had. 

De cover van Fortune Magazine en het wassenbeeld van Jobs.

Er werd vandaag nog een ander beeld van Steve Jobs onthuld. Op de Apple Campus in Cupertino komt een beeld van Apple’s mede-oprichter en voormalig CEO te staan dat ontworpen is door Servische kunstenaar Dragan Radenović.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Steve Jobs in Madame Tussauds
Sluiten