Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 2 februari 2014

OMT en iCentre presenteren: LABS

One More Thing en iCentre kondigen vandaag OMT LABS aan. Vanaf nu verschijnen er wekelijks reviews en how-to’s over de nieuwste en meest interessante gadgets en accessoires voor Mac en iOS. Hiervoor zijn OMT en iCentre een langdurige samenwerking overeengekomen die gisteren officieel ondertekend is.

Elke OMT LABS-productie wordt door OMT gemaakt en bestaat uit een geschreven review én een filmpje. OMT LABS zal op OMT, in de winkels van iCentre en in het iCentre-magazine verschijnen.

Met deze samenwerking slaan de grootste Apple-community én de grootste Apple Premium Reseller van Nederland de handen ineen. Met LABS zorgt OMT voor nieuwe aantrekkelijke content voor bezoekers. Voor iCentre betekent de samenwerking dat klanten op een neutrale en onafhankelijke manier informatie en uitleg krijgen over producten uit het Apple-universum.

Voor de inhoud van LABS behoudt OMT de regie. Zowel de producten en diensten die gereviewd worden als hetgeen we erover zeggen en tonen, bepalen wij. Maar we hebben jou nodig! We willen weten welke producten jij graag gereviewd ziet of wat je van je nieuwe gadget vindt. Verzoeken en ervaringen kun je met ons delen via [email protected].

OMT LABS is per direct te vinden op OMT in de nieuwe header. We trappen af met 5 reviews over onder andere iOS 7, Sonos en Apple TV. We zijn benieuwd naar jouw reacties!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT en iCentre presenteren: LABS
Sluiten