Jan David Hanrath
Jan David Hanrath OMT Specials 5 februari 2014
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe versie van de OMT app

In de App Store vind je vanaf nu een nieuwe versie van de OMT app. Een app die niet alleen een stuk stabieler is dan de vorige versie, maar ook eentje die nieuwe functionaliteit brengt zoals lijsten met de nieuwste topics en laatste posts.

De vorige versie vonden wij niet goed genoeg voor iOS-apparaten die niet mee kunnen naar iOS 7. Daarom ondersteunen we met deze 1.6 versie van de OMT app voor het laatst iOS 5 en 6. Ondertussen wordt hard gewerkt aan een iOS 7-geoptimaliseerde versie van de OMT-app. 

In de OMT app vind je nu ook lange forumtopics in z’n geheel terug, hoef je niet meer ingelogd te zijn om het forum te raadplegen en kun je naar de nieuwste topics en de laatste posts door onder de titelbalk op het woord Forum te drukken. De batch count op het icoon geeft nu het aantal nieuwe berichten aan en ‘Open in Safari’ is terug van weggeweest.

Tenslotte kun je het tonen van advertenties in de app voor € 0,89 afkopen. Omdat onze advertentiemakelaar nog een aanpassing moet doen kan het zijn dat dit nog niet direct werkt. Dit probleem moet snel verholpen zijn.

Je vindt de OMT app uiteraard in de iOS App Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe versie van de OMT app
Sluiten