Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 19 februari 2014
Leestijd: 1 minuut

iTunes Festival goes SXSW, 11 t/m 15 maart

Het iTunes Festival gaat de oceaan over. Apple’s muziekfeestje werd tot nu toe eens per jaar gehouden in Londen. Vandaag maakt het bedrijf bekend dat er dit jaar een tweede editie bijkomt: het iTunes Festival strijkt in maart neer op South By Southwest in Austin, Texas.

Van 11 tot en met 15 maart wordt er elke avond een groot concert gehouden in het Moody-theater. Er zullen grote namen van vroeger en nu optreden als Coldplay, Keith Urban, Willie Nelson Pitbull en Imagine Dragons. Bezoekers van SXSW kunnen er gratis naartoe, maar wie geen zin heeft in een reis naar dit epicentrum van hipsters kan het iTunes Festival ook gewoon thuis volgen.

Zoals we inmiddels gewend zijn van het iTunes Festival zijn de concerten elke avond live te volgen op Apple’s website, via het iTunes Festival-kanaal op de Apple TV of via de iOS-app voor iPhone en iPad. Wil je live kijken en luisteren, dan zul je wel de wekker moeten zetten. Vanwege het tijdsverschil beginnen de concerten om 05 uur ‘s ochtends, Nederlandse tijd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
iTunes Festival goes SXSW, 11 t/m 15 maart
Sluiten