Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 februari 2014
Leestijd: 1 minuut

iOS 7.0.6 en iOS 6.1.6 uitgebracht

Zojuist is iOS 7.0.6 uitgebracht. Het gaat om een kleine update die een beveiligingsprobleem met SSL-verbindingen oplost. Ook is iOS 6.1.6 uitgebracht. Wie een iPhone 3GS of iPod Touch 4 heeft, kan sinds lange tijd weer een update installeren.

De update kan geïnstalleerd worden door te kiezen voor Instellingen > Software-update. De grootte van de update varieert van 12,8 MB (iPhone 4) tot 16,8 MB (iPhone 5S). De update komt drie weken nadat iOS 7.0.5 werd uitgebracht, dit was eveneens een kleine update.

Het is opmerkelijk dat ook iOS 6 bijgewerkt is. Waarschijnlijk is dit een gevolg van de urgentie van het beveiligingsprobleem dat de update oplost. Waarschijnlijk is iOS 7.0.6 de laatste update die iOS 7.0 krijgt, in maart wordt iOS 7.1 verwacht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iOS 7.0.6 en iOS 6.1.6 uitgebracht
Sluiten