Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 28 februari 2014

In 4 seconden naar 100 met een Mac mini

Wanneer je veel geld hebt kun je een dure Mercedes kopen. Wanneer je erg veel geld hebt, kun je je onderscheiden door ‘m laten kietelen door AMG. Maar wanneer je echt teveel geld hebt, dan ga je natuurlijk naar Brabus.

Brabus heeft namelijk de G-klasse, de oer-jeep van Mercedes waarvan de eerste in 1979 van de band rolde, uitgerust met een Apple Store. Naast een flinke performance upgrade naar 800 pk en het nodige opdikkende plastic aan de buitenzijde, noteren we binnenin het volgende:

  • Mac mini
  • Apple TV
  • iPad Air
  • iPod touch
  • Apple toetsenbord
  • Magic Mouse

De Mac mini zit met de Apple TV in de achterbak en is de basis van het systeem. Met de iPod en/of iPad stuur je het zaakje aan via een door Brabus ontwikkelde app. Eén tik op het touchscreen en een 15,6″ scherm klapt automatisch uit het dak. Nog een tik en je past het volume aan van de opzichtige versterker die onderin de achterbak ligt licht te geven. Ben je niet zo van het terreinrijden? Het iBusiness-pakket, zoals Brabus de ingebouwde Apple Store noemt, is ook te verkrijgen op de nieuwste S-klasse van Mercedes. Het is overigens niet de eerste Maccedes. In 2010 bouwde Brabus al een S-klasse om, zelfs met twee iPads!

Prijzen worden voor deze auto’s door Brabus niet genoemd, maar wanneer je het je kunt veroorloven vind je dat toch niet interessant.

Alle foto’s vind je op Autoblog.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In 4 seconden naar 100 met een Mac mini
Sluiten