Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 24 februari 2014
Leestijd: 1 minuut

Happy Birthday Steve!

Op 24 februari 1955 werd Steve Jobs geboren. Hij richtte samen met Steve Wozniak Apple Computer op. Wat begon als een bedrijfje in een garage groeide uit tot het meest waardevolle bedrijf ter wereld. Steve Jobs overleed in 2011 aan de gevolgen van kanker. Hij zou vandaag 59 jaar geworden zijn.

We herinneren Jobs ons als een man van details, de koning van de productpresentaties en de man die met ‘Nee’ geen genoegen nam als hij geloofde dat iets écht kon. Tim Cook stond vandaag door middel van een aantal tweets stil bij de verjaardag van de Apple-oprichter.

De kroon op het werk van Steve Jobs was ongetwijfeld de presentatie van de iPhone in 2007. Geen Keynote was compleet zonder ‘One More Thing’. De laatste ‘One More Thing’ van Steve was de introductie van iTunes Match in 2011. Wij drinken een drankje op de verjaardag van de man zonder wiens werk deze site niet zou bestaan. Fijne verjaardag Steve!

Wat is jouw herinnering aan Steve Jobs?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Happy Birthday Steve!
Sluiten