Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 13 februari 2014

Foto’s mogelijke onderdelen iPhone 6

De doorgaans betrouwbare Sonny Dickson heeft via Twitter een aantal foto’s van wat hij claimt de eerste onderdelen van de iPhone 6 online gezet. We zien een grijze iPhone die groter dan zijn voorgangers lijkt, ook zijn de hoeken afgerond. Iets dat tot nu toe alleen bij de iPhone 3GS en 5C voorkwam.

Dickson wist vorig jaar al ver voordat Apple deze aankondigden al een aantal foto’s van onderdelen van de iPhone 5c en iPhone 5s te openbaren. Hoewel hij zelf niet 100% kan bevestigen dat de vandaag gelekte onderdelen ook echt van de iPhone 6 zijn, kloppen ze aardig met hetgeen tot nu toe over de iPhone 6 bekend is.

Lightning-connector koptelefoon-aansluiting verraden het dunne ontwerp.

Qua dikte doet het ontwerp enigszins aan de iPod touch denken, deze is aanzienlijk dunner dan de huidige generatie iPhone. Als gelet wordt op de uitsparingen voor Lightning en headphones onderaan, is goed te zien hoe dun de case is.

De achterkant lijkt platter en heeft ronde hoeken.

De iPhone lijkt zowel in de hoogte als breedte in formaat toegenomen te zijn. De uitsparing voor de camera neemt, in vergelijking met de huidige 4-inch iPhones, relatief weinig ruimte van de achterkant in.

Apple-logo en ruimte voor de camera en flitser is duidelijk zichtbaar.

Volgens prille geruchten krijgt de iPhone 6 een scherm dat ergens tussen de 4,5 en 5,5-inch groot zal zijn. Ook wordt gesproken over een zo goed als onbreekbaar scherm van saffier. Het is aan de hand van bovenstaande foto’s lastig te beoordelen van welk materiaal de achterkant van de vermeende iPhone 6 gemaakt is.

Reageer op artikel:
Foto’s mogelijke onderdelen iPhone 6
Sluiten