Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 23 januari 2014

‘Apple Store Den Haag 14 juni 2014 open’

Na de opening van de Haarlemse Apple Store, was het de vraag wanneer Apple de derde in Den Haag wilde openen. Inmiddels zou een datum bekend zijn en zou de iPhone-maker deze hebben gecommuniceerd aan winkeliers en aannemers die aan de verbouwing van het pand in de Haagse Passage werken.

Meerdere ontvangers van de brief hebben de datum van 14 juni tegenover iPhoneclub bevestigd. Een kopie van de brief ontbreekt naar verluidt omdat de ontvanger hieruit mogelijk kan worden afgeleid. De Apple Store in Amsterdam en Haarlem openden op een zaterdag, ook 14 juni 2014 valt op een zaterdag. De datum lijkt daarom logisch.

De Apple Store komt in de passage in Den Haag.

Apple is normaal bijzonder zwijgzaam over openingen van winkels en worden data pas op het laatste moment bekend gemaakt. Over de opening van de Haarlemse Apple Store werd pas een week voor de opening gecommuniceerd. Er waren al enige tijd aanwijzingen dat Apple druk doende was met de opening van de Haagse Store. Er zijn inmiddels meerdere ‘hiring events’ voor toekomstig personeel geweest.

De Apple Store komt in het pand waar eerst Boekhandel Verwijs zat.

One More Thing zal bij de opening van de Haagse Apple Store aanwezig zijn om verslag te doen. Ook als je zelf niet in de rij voor de winkel gaat staan of liggen, zitten wij er voor je bovenop. Alvast in de stemming komen? Bekijk hieronder een video van de opening van de Haarlemse Apple Store.

Reageer op artikel:
‘Apple Store Den Haag 14 juni 2014 open’
Sluiten