Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 16 januari 2014
Leestijd: 1 minuut

Aaron Sorkin heeft script voor nieuwe Jobs-film af

Vorig jaar kwamen twee films over het leven van Steve Jobs uit. Comedywebsite Funny or Die maakte de niet al te serieuze film ‘iSteve‘ over het leven van de Apple-oprichter en ook de indie film ‘jOBS‘ met Aston Kutcher kwam uit. Sony Pictures is sinds 2012 bezig met een Jobs-film gebaseerd op de officiële biografie van Steve.

Het script voor de laatstgenoemde Jobs-film wordt geschreven door award-winnende scenarioschrijver Aaron Sorkin, bekend van de film ‘The Social Network’ en HBO-serie ‘The Newsroom’. Variety.com meldt dat Sorkin het script voor de Jobs-film inmiddels af heeft. Mogelijk wordt 2014 het jaar van de derde film over Steve Jobs.

Aaron Sorkin schreef het script voor de Jobs-film van Sony Pictures.

Over de film is nog weinig bekend, er is nog geen naam of releasedatum vrijgegeven. In een eerder interview zei Sorkin wel dat het schrijven van een script voor een film over Steve Jobs geen gemakkelijke opgave was. De scenarioschrijver liet zich toen ook ontvallen dat Steve Jobs een “complicated guy” was en dat films over waargebeurde verhalen vergeleken moet worden met een schilderij en niet met een gedetailleerde foto.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Aaron Sorkin heeft script voor nieuwe Jobs-film af
Sluiten