Maarten
Maarten Nieuws 26 december 2013

Wat te doen op tweede kerstdag

Hoewel het lijkt of half Nederland zich op tweede kerstdag naar de bouwmarkt of keukengigant begeeft, kunnen wij het ons voorstellen dat je dit jaar nog niet aan een nieuwe keuken toe bent. Om verveling na de brunch te voorkomen, hierbij een overzicht van kerstspecials uit de oude doos.

Ontspan door te luisteren naar een Apple kerstvertelling in 5 delen of de legendarische kersthit: ‘Kerstmis in Cupertino’ van Sjarrel en Sjaan. Natuurlijk kun je ook de OMT Apple kerststal in elkaar knutselen of een bezoek brengen aan de Apple Store in Amsterdam. Lees meer informatie over deze kerstactiviteiten na de break.

Een Apple kerstvertelling in 5 delen
Vorig jaar verscheen in de dagen voor kerst een Apple kerstvertelling op basis van A Christmas Carol van Charles Dickens. Verlies jezelf voor even in het kerstverhaal over het bedrijfje in Cupertino. 

Een Apple Kerstvertelling in 5 delen door One More Thing

De kille Scrooge en de geest van diens vroegere kompaan Marley, de hardwerkende Cratchit, de goedlachse neef Fred, Tiny Tim en de geesten van heden, verleden en toekomst. Allemaal bleken ze een opvallend goed lijkend evenbeeld te hebben in het Apple-universum en komen ze terug in deze bewerking van Dickens’ beroemde kerstverhaal.

Beluister de vijf afleveringen van ‘Een Apple Kerstvertelling’:

De Legendarische kersthit: ‘Kerstmis in Cupertino’
Sjarrel en Sjaan hebben het voor ons gedaan: de Apple kersthit ‘Kerstmis in Cupertino’ haalde nog nét niet de Top2000. Leer de gangmaker van elk kerstdiner nog voor vanavond uit je hoofd en tweede kerstavond kan niet meer stuk!

Knutsel OMT’s Apple kerststal 
Pak een schaar, lijm en zet de printer aan; de bouwplaat van OMT’s Apple kerststal is weer te downloaden! Onze kerstgroet van 2010 brengt je alle vrienden uit Cupertino met een Genius Bar voor onder de kerstboom. Bekijk de instructies en download de bouwplaat.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”2637909″]

Klik hier om de bouwplaat te downloaden

Bezoek Apple Store Amsterdam
Mocht het aan de voet van de boom nog wat leeg zijn, dan is de Apple Store in Amsterdam open om dit probleem te verhelpen. De winkel is volgens de website van 11:00 tot 18:00 uur geopend. Haarlem blijft daarentegen volgens de website gesloten.

Extra openingstijden van de Apple Store in Amsterdam

 

Wij wensen je nog een prettige tweede kerstdag. 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat te doen op tweede kerstdag
Sluiten