Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 13 december 2013

Twitter vernieuwd voor de Mac

In de Mac App Store tref je een update aan voor de Twitter app. Versie 3.0 strijkt op de Mac veel verschillen glad met de recent geüpdatete iOS versie. Zo wordt de tijdlijn aantrekkelijker weergegeven met voorvertoningen van foto’s en zie je na het klikken op een tweet meteen de reacties of discussie.

In de linkerkolom, die de Mac app gemeen heeft met de iPad-versie, is het snelle switchen tussen Twitter-accounts gelukkig behouden gebleven. In de iPad- en iPhone-versie moet je hiervoor naar de profielpagina. Verder vallen de verhipte icoontjes op.

Links de vernieuwde tijdlijn. Rechts de uitgebreidere profielpagina

De profielpagina’s zijn uitgebreid en lijken nu op de iOS-versies. Achter de profielfoto wordt de profielbanner weergegeven. Je ziet meteen hoeveel tweets iemand geplaatst heeft, wie hem of haar volgt en wie hij of zij zelf volgt. Het overzicht van getweete foto’s in de iOS-versies heeft helaas de weg naar de Mac nog niet gevonden. Er moet natuurlijk altijd wat te wensen overblijven…

Happy Tweeting!

Reageer op artikel:
Twitter vernieuwd voor de Mac
Sluiten