Stutger
Stutger Nieuws 8 december 2013

Reis in stijl met BookBook Travel Journal

Met de komst van de iPad Air en de iPad Mini Retina zo vlak voor de feestdagen is het niet moeilijk om je voor te stellen hoe het verlanglijstje van menig Apple-fan eruit zal zien. Nu is er de BookBook Travel Journal, een luxe lederen reishoes voor de iPad, waardoor de kans groot dat er een extra item op dat lijstje komt te staan.

Het Amerikaanse bedrijf Twelve South maakt accessoires en beschermhoezen en heeft inmiddels een aardig productassortiment opgebouwd. Het hele assortiment is bovendien ‘Mac only’, exclusief voor Apple-producten dus. De BookBook Travel Journal is de laatste toevoeging aan dat assortiment.


iBoekenkast
De BookBook Travel Journal is zo gemaakt dat hij lijkt op een gebonden, leren boek wanneer je hem dichtgeklapt en rechtop neerzet. Je kunt hem dus zo in je boekenkast plaatsen zonder dat het duidelijk is dat er een iPad tussen je boeken staat. Het is overigens niet de eerste beschermhoes die Twelve South in deze stijl maakt; voor de MacBook en iPhone zijn ook al hoezen gemaakt door het bedrijf uit South Carolina. Mocht je willen dan kun je dus je hele collectie iDevices en MacBooks als boeken vermomd op je boekenplank zetten.

Zelf ben ik al sinds 2010 fan van de producten van Twelve South; toen kocht ik de BookBook hoes voor mijn iPhone 4. Inmiddels zit mijn iPhone 5 er ook warmpjes en knus bij in zijn (ten opzichte van die voor de iPhone 4) verbeterde BookBook. Het grootste voordeel vind ik dat je hem als vervanger van je portemonnee kunt gebruiken. Hij biedt namelijk plaats aan ruimte voor vier (bank)passen en wat briefgeld. Tevens is de BookBook door zijn bijzondere en klassieke uiterlijk een leuke gespreksstarter!

Compleet op reis
De BookBook Travel Journal is bedoeld als reisetui voor de iPad. Je kunt er al je iPad-accessoires zoals laders en oordopjes in kwijt en als je geen BookBook voor je iPhone hebt kun je ook deze in een van de vier vakken kwijt. Er is zelfs ruimte is voor een complete koptelefoon. Hij is geschikt voor alle generaties iPad en iPad mini en is verkrijgbaar voor € 99,00 via de website van Twelve South en diverse Nederlandse webshops.

Ik ben benieuwd of er onder de OMT’ers nog meer fans van Twelve South zijn die met deze uitbreiding hun ‘boekencollectie’ zullen aanvullen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Reis in stijl met BookBook Travel Journal
Sluiten