Reis in stijl met BookBook Travel Journal

18 reacties

Met de komst van de iPad Air en de iPad Mini Retina zo vlak voor de feestdagen is het niet moeilijk om je voor te stellen hoe het verlanglijstje van menig Apple-fan eruit zal zien. Nu is er de BookBook Travel Journal, een luxe lederen reishoes voor de iPad, waardoor de kans groot dat er een extra item op dat lijstje komt te staan.

Het Amerikaanse bedrijf Twelve South maakt accessoires en beschermhoezen en heeft inmiddels een aardig productassortiment opgebouwd. Het hele assortiment is bovendien ‘Mac only’, exclusief voor Apple-producten dus. De BookBook Travel Journal is de laatste toevoeging aan dat assortiment.

twelvesouth_BBTravelJournal_hero_hires
iBoekenkast
De BookBook Travel Journal is zo gemaakt dat hij lijkt op een gebonden, leren boek wanneer je hem dichtgeklapt en rechtop neerzet. Je kunt hem dus zo in je boekenkast plaatsen zonder dat het duidelijk is dat er een iPad tussen je boeken staat. Het is overigens niet de eerste beschermhoes die Twelve South in deze stijl maakt; voor de MacBook en iPhone zijn ook al hoezen gemaakt door het bedrijf uit South Carolina. Mocht je willen dan kun je dus je hele collectie iDevices en MacBooks als boeken vermomd op je boekenplank zetten.

Zelf ben ik al sinds 2010 fan van de producten van Twelve South; toen kocht ik de BookBook hoes voor mijn iPhone 4. Inmiddels zit mijn iPhone 5 er ook warmpjes en knus bij in zijn (ten opzichte van die voor de iPhone 4) verbeterde BookBook. Het grootste voordeel vind ik dat je hem als vervanger van je portemonnee kunt gebruiken. Hij biedt namelijk plaats aan ruimte voor vier (bank)passen en wat briefgeld. Tevens is de BookBook door zijn bijzondere en klassieke uiterlijk een leuke gespreksstarter!

Compleet op reis
De BookBook Travel Journal is bedoeld als reisetui voor de iPad. Je kunt er al je iPad-accessoires zoals laders en oordopjes in kwijt en als je geen BookBook voor je iPhone hebt kun je ook deze in een van de vier vakken kwijt. Er is zelfs ruimte is voor een complete koptelefoon. Hij is geschikt voor alle generaties iPad en iPad mini en is verkrijgbaar voor € 99,00 via de website van Twelve South en diverse Nederlandse webshops.

Ik ben benieuwd of er onder de OMT’ers nog meer fans van Twelve South zijn die met deze uitbreiding hun ‘boekencollectie’ zullen aanvullen!

Reacties

18 reacties
 • Profielfoto
  baz84

  Opgelet. Deze website bevat product placement.

 • Profielfoto
  iFlorens

  Vind het een ongelofelijk mooi ding, maar als ik een plaats nodig heb voor opladers etc hoort daar vaak ook mijn MacBook bij, en dan moet je eigenlijk alweer een hele tas meenemen, waar hij eigenlijk best wel groot voor is. Vind het geweldig mooie dingen, maar ze zijn vaak zo dik…

 • Profielfoto
  Jord

  Ik vind dat hele organizer idee wel grappig, maar vind die boekcover een beetje cheesy. Weet iemand zoiets als dit voor de ipad, van dezelfde kwaliteit, maar wat er niet uit ziet als een boek?

 • Profielfoto
  Marius1976

  En net nu alle apps hun leren structuren en stiksels hebben verloren…

 • Profielfoto
  Bento

  Je kunt hem dus zo in je boekenkast plaatsen zonder dat het duidelijk is dat er een iPad tussen je boeken staat.

  Daar was ik al jaren naar op zoek. Iets waarmee ik mijn ipad tussen mijn boeken kan zetten zonder dat iemand dat door heeft.
  Pfffffffff….

 • Profielfoto
  Bento

  Zelf ben ik al sinds 2010 fan van de producten van Twelve South; toen kocht ik de BookBook hoes voor mijn iPhone 4. Inmiddels zit mijn iPhone 5 er ook warmpjes en knus bij in zijn (ten opzichte van die voor de iPhone 4) verbeterde BookBook. Het grootste voordeel vind ik dat je hem als vervanger van je portemonnee kunt gebruiken. Hij biedt namelijk plaats aan ruimte voor vier (bank)passen en wat briefgeld. Tevens is de BookBook door zijn bijzondere en klassieke uiterlijk een leuke gespreksstarter!

  Dit kan zo in de Viva. Knus, warmpjes, gespreksstarter. Weer een “journalistiek” dieptepunt bereikt. Ga zo door!

 • Profielfoto
  RubenvE

  Waarom constant deze negatieve reacties over het minste of geringste spelfoutje of stijl van schrijven?! OMT is een website van Apple fans, voor Apple fans, geen professionele nieuwssite met onafhankelijke perfect geschreven nieuwsstukken! Ik ben zelf ontzettend blij dat OMT bestaat, het is geweldig om andere mensen te ontmoeten die de schoonheid van sommige producten kunnen waarderen!!

  Ontopic:
  Ben zelf sinds een jaar ook groot fan van Twelvesouth! Het is naar mijn mening een van de weinige bedrijven ter wereld die producten maken die je Mac juist mooier maken i.p.v. al die goedkope plastic Chinese troep die het perfecte design van je Mac en iPhone alsnog weten te verpesten!!

 • Profielfoto
  crazywarning

  Ik heb de bookbook voor iPhone, iPad, iPad mini en MacBook air. Inmiddels de BookBook voor iPhone omgeruild voor de surface van twelvesouth. Ook de backpack heb ik in bezit. De journal komt erbij zodra ik in New York ben. Ook de bassjump 2 trouwens!

  Fijne producten als je het mij vraagt.

 • Profielfoto
  recoiller

  De bookbook producten hebben wel iets grappigs en ze zijn handig.

  Toch ben ik wel teleurgesteld over de kwaliteit van de huidige versie voor de iPhone 5. De rug van de bookbook mag er dan uit zien als leer maar is gemaakt van plastic. Als de verf er af gesleten is wordt het helemaal wit. Dan lijkt het niet eens meer op een boek..

 • Profielfoto
  koen

  Leuk idee, maar ik vraag me af hoe praktisch het is. Als je het verliest ben je èn je iPhone èn je plastic geld kwijt. Met een aparte portemonnee hou je de boel nog een beetje gescheiden.

 • Profielfoto
  Niels

  Wat een leuk en handig idee, maar ik reis niet vaak genoeg om er zo’n bookbook voor aan te schaffen. En de iPhone case lijkt handig, maar wil de iPhone zo plat mogelijk houden. Dus lijkt me niks voor mij.

  Wat betreft de reacties over “journalistieke” dieptepunten en gebrek aan objectiviteit: dit is een blog, naar mijn weten is een blog een verzamelplek voor opinie en – in geval van OMT – ook een plek waar Apple nieuws wordt gedeeld? Dit soort artikelen horen er dan ook bij en ik vind het wel leuk als iemand zo enthousiast over een gadget schrijft!:)

 • Profielfoto
  RobertBV

  Zo’n bookbook ziet er geweldig uit, maar het lijkt mij in de praktijk te omslachtig als je even snel iets wilt opzoeken.

 • Profielfoto
  chrispis

  Eerlijk gezegd vind ik m er niet mooi uitzien. Mag van mij meer classy uitzien, dit vind ik niet helemaal rijmen met het kwaliteitsniveau van de producten die erin kunnen.

 • Profielfoto
  Mr.RoBoT

  BookBook voor mijn iPhone 4s al lang in gebruik, en heel tevreden. Minpuntje: vet om het leer ‘in shape’ te houden maakt mijn scherm vuil.

 • Profielfoto
  Zaphod_B

  Wat een spuuglelijk ding. En veel te groot om handig te zijn op reis, IMHO.

 • Profielfoto
  Frank1964

  Helaas, ik ben geen fan van deze producten. Doe mij maar het Nederlandse Decoded als we toch reclame aan het maken zijn…

 • Profielfoto
  Maikelw

  Zelf ben ik al sinds 2010 fan van de producten van Twelve South; toen kocht ik de BookBook hoes voor mijn iPhone 4. Inmiddels zit mijn iPhone 5 er ook warmpjes en knus bij in zijn (ten opzichte van die voor de iPhone 4) verbeterde BookBook. Het grootste voordeel vind ik dat je hem als vervanger van je portemonnee kunt gebruiken. Hij biedt namelijk plaats aan ruimte voor vier (bank)passen en wat briefgeld. Tevens is de BookBook door zijn bijzondere en klassieke uiterlijk een leuke gespreksstarter!

  Dit kan zo in de Viva. Knus, warmpjes, gespreksstarter. Weer een “journalistiek” dieptepunt bereikt. Ga zo door!

  Je bereikte dit punt ook voor de reacties toen je op “verzenden” drukte.

 • Profielfoto
  interFACE

  Don’t feed the trol