Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 31 december 2013

Ramkraak bij Apple Store Haarlem

Vorige week was het nog de beurt aan de Apple Store in Berlijn, vannacht was het raak in Haarlem. Er is een ramkraak gepleegd bij de gloednieuwe Apple Store aan de Grote Houtstraat in Haarlem. Volgens het Haarlems Dagblad reden criminelen rond 4.45 uur met een auto de glazen pui uit de voorgevel van de winkel.

RTV Noord Holland
Volgens de krant is niet bekend wat er precies is buitgemaakt maar volgens medewerkers is het ‘genoeg’. Er zouden in ieder geval meerdere demo-apparaten van tafels gegrist zijn. Het is onwaarschijnlijk dat er ook verkoopvoorraad is meegenomen. Deze is immers weggestopt in goedbeveiligde kluizen.

Inmiddels (12:00 u.) zijn de tijdelijke deuren geplaatst en is het personeel druk bezig in de store. – Foto: Ruud Ravenhorst

Of de Apple Store vandaag nog open gaat is onzeker. In ieder geval gaan alle afspraken in de Genius Bar voor vandaag niet door. Volgens medewerkers zal de winkel op 2 januari in ieder geval wél weer gewoon open zijn.

Heb jij foto’s van de (gevolgen van) de ramkraak? Mail ze ons!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ramkraak bij Apple Store Haarlem
Sluiten