Maarten
Maarten Nieuws 10 december 2013

Ook dit jaar 12 dagen cadeaus van Apple

Met de kerstdagen en jaarwisseling voor de deur heeft Apple de “12 dagen cadeaus” app weer gelanceerd. Het begint traditie te worden dat Apple in de periode rond de feestdagen via een speciale App cadeautjes weggeeft. In de periode van 26 december tot 6 januari komt er dagelijks een gratis download beschikbaar.

De app draagt dit jaar een gouden jasje met de bekende geanimeerde iOS 7 confetti op de achtergrond. Via een push notificatie kun je op de hoogte gehouden worden als er een nieuw cadeau beschikbaar is. De gratis download in de vorm van bijvoorbeeld een liedje, app, boek of film blijft slechts 24 uur beschikbaar. Dagelijks deze feestelijke app even checken is dus wel vereist.

Nog 16 dagen tot het eerste cadeau!

Zoals geschreven start de actie pas op 26 december. Helemaal nutteloos voor 26 december is de app niet, want in de tussentijd telt de app af totdat de eerste download voor je klaarstaat. Het vermoeden is er dat net als vorige jaren sommige content land gebonden is. Dit wordt onderstreept door het feit dat je na het openen van de app het land waar je Apple ID op geregistreerd is moet bevestigen.

Downloaden
De App is vanaf vandaag verkrijgbaar in de App Store voor iPhone en iPad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ook dit jaar 12 dagen cadeaus van Apple
Sluiten