OMT Dictee: 1 op 20 kans op een iPad mini

5 reacties

Woensdagavond 4 december om 19 uur worden de pennen weer opgepakt en herleeft de traditie van OMT’s Groot Dictee der Nederlandse Taal. Je kunt op twee manieren meedoen: thuis via onze livestream of live bij ons in de zaal van Grand Café Dudok in Rotterdam.

In Dudok kunnen we maximaal 20 man herbergen en er zijn nog een paar plaatsen vrij. Wil jij 1 op 20 kans maken om een iPad mini te winnen? Aarzel dan niet, schrijf je snel in en kom woensdagavond langs in Rotterdam. Wij bevestigen via e-mail of je erbij kunt zijn.

Doe je woensdagavond vanuit huis mee met het dictee? Dan speel je weliswaar tegen meer concurrenten, maar ook dan hebben we een mooie prijs geselecteerd: de Philips Hue Starter Pack ter waarde van € 200,-. De eerste inzender via e-mail met het minste aantal fouten krijgt ‘m toegestuurd. Omdat het dictee ook als podcast en op YouTube verschijnt, betekent dit dat je ook een kans maakt wanneer je later instuurt. Insturen kan zelfs tot en met 26 december, 2e Kerstdag.

dictee

Het dictee wordt gepresenteerd door RTL nieuwsanchor Jan de Hoop en René Bouwmeester is wederom verantwoordelijk voor een mooie maar lastige dictee-tekst.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  ElsR

  De eerste inzender met het minste aantal fouten? Dus als je op 25 december instuurt met als eerste 0 fouten heb je alsnog gewonnen?
  Dan is het meer een Twee Voor 12 Quiz: wie kan het snelste in de meest actuele (online) Dikke van Dale en Het Groene Boekje opzoeken hoe het geschreven dient te worden …..

 • Profielfoto
  marcelnijman

  Heeft elke deelnemer 1 op 20 kans? Dat is alleen zo als ze allemaal precies even sterk zijn. Of wordt de iPad mini verloot??

 • Profielfoto
  bartvdv

  Misschien is het wel een goed idee om de tekst hier alvast te posten, kunnen we de taalfouten er proberen uit te halen ?

 • Profielfoto
  Janjans

  @bartvdv:lol:

 • Profielfoto
  MEEUW

  Misschien is het wel een goed idee om de tekst hier alvast te posten, kunnen we de taalfouten er proberen uit te halen ?

  :D hahaha