Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 3 december 2013

OMT Dictee: 1 op 20 kans op een iPad mini

Woensdagavond 4 december om 19 uur worden de pennen weer opgepakt en herleeft de traditie van OMT’s Groot Dictee der Nederlandse Taal. Je kunt op twee manieren meedoen: thuis via onze livestream of live bij ons in de zaal van Grand Café Dudok in Rotterdam.

In Dudok kunnen we maximaal 20 man herbergen en er zijn nog een paar plaatsen vrij. Wil jij 1 op 20 kans maken om een iPad mini te winnen? Aarzel dan niet, schrijf je snel in en kom woensdagavond langs in Rotterdam. Wij bevestigen via e-mail of je erbij kunt zijn.

Doe je woensdagavond vanuit huis mee met het dictee? Dan speel je weliswaar tegen meer concurrenten, maar ook dan hebben we een mooie prijs geselecteerd: de Philips Hue Starter Pack ter waarde van € 200,-. De eerste inzender via e-mail met het minste aantal fouten krijgt ‘m toegestuurd. Omdat het dictee ook als podcast en op YouTube verschijnt, betekent dit dat je ook een kans maakt wanneer je later instuurt. Insturen kan zelfs tot en met 26 december, 2e Kerstdag.

Het dictee wordt gepresenteerd door RTL nieuwsanchor Jan de Hoop en René Bouwmeester is wederom verantwoordelijk voor een mooie maar lastige dictee-tekst.

Reageer op artikel:
OMT Dictee: 1 op 20 kans op een iPad mini
Sluiten