Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 23 december 2013

Levertijd Mac Pro loopt op tot februari

Vorige week was het eindelijk zo ver, in het laatste deel van december stelde Apple de bestellingen voor de nieuwe Mac Pro open. Wie dacht Apple’s nieuwe krachtpatser nog voor oud en nieuw in huis te hebben kwam bedrogen uit, de levering zou in januari plaats vinden.

Wie vandaag een Mac Pro wil bestellen, wordt geconfronteerd met een maand extra wachttijd. De levertijd voor de nieuwste Mac blijkt inmiddels opgelopen tot februari. Bij zowel de standaard als build-to-order-modellen staat in de Online Apple Store dat deze in februari klaar voor verzending zijn.

Levertijd Mac Pro op 23 december 2013.

Wat de reden voor de snel oplopende levertijd is, is niet bekend. Mogelijk moet de reden gezocht worden in een combinatie van grote vraag en het feit dat de nieuwe Mac Pro voor het eerst in jaren weer 100% Assembled in the USA is. De computer wordt in een fabriek in Austin, Texas gemaakt. Mogelijk is het in Amerikaanse fabrieken lastiger om de productie snel op te schalen bij toenemende vraag naar Apple’s nieuwe krachtpatser.

Wie niet kan wachten op de nieuwe Mac Pro, kan zijn huidige Mac opvrolijken met een heuse Mac Pro Prullenmand in zijn dock.

Reageer op artikel:
Levertijd Mac Pro loopt op tot februari
Sluiten