Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 18 december 2013

JOBS nú verkrijgbaar in iTunes Store

Heb je nog geen idee hoe jij zometeen die lange donkere feestdagen door moet komen? OMT weet raad, in ieder geval voor een uurtje of twee. Vanaf vandaag is namelijk JOBS te huur en te koop in de Nederlandse iTunes Store. De speelfilm met Ashton Kutcher in de hoofdrol vertelt het verhaal van Apple’s mede-oprichter en voormalig CEO Steve Jobs vanaf het moment dat hij in aanraking komt met computers tot en met zijn glorieuze comeback in 1997.

Jobs ging in september in première en kreeg sindsdien gemengde reacties. Kutcher werd geprezen en verguisd om zijn vertolking van Steve Jobs. Tegelijkertijd vonden sommige Apple-pioniers dat de verhallijnen waarin zij geportretteerd werden te veel gedramatiseerd waren. Ook het oordeel van filmcritici was lang niet altijd positief. Het publiek leek over het algemeen echter wél te spreken over JOBS.

Heb jij de film nog niet gezien en wil je zelf een oordeel vellen over JOBS, dan kun je vanaf nu dus terecht in de iTunes Store. Daar kun je de film in HD huren voor 5 euro of kopen voor 17 euro. Prijzen voor de SD-versie zijn respectievelijk 4 en 14 euro.

Wat vond jij van JOBS?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
JOBS nú verkrijgbaar in iTunes Store
Sluiten