Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 24 december 2013

iOS Tech Talk-videos nu online

De afgelopen maanden is een dreamteam van Apple’s ontwikkelaarsafdeling de wereld over gevlogen voor een reeks iOS 7 Tech Talks. Daar werd iOS-ontwikkelaars de fijne kneepjes van iOS 7 geleerd. Een uitgelezen kans voor app-bouwers om hun kennis bij te spijkeren dus, maar slechts een enkeling kon erbij zijn.

Uit de vele inschrijvingen is een groep ontwikkelaars gekozen die bij zo’n sessie aanwezig mocht zijn. Had jij erbij willen zijn maar is het je niet gelukt? Niet getreurd; Apple heeft nu voor de thuisblijvers video’s beschikbaar gesteld van alles iOS 7 Tech Talk-sessies.

De sessies behandelen onderwerpen als interface-design voor apps, game-ontwikkeling, distributie en marketing van apps en verborgen iOS 7-ontwikkeltools. Ze zijn allemaal gratis te bekijken via Apple’s ontwikkelaarsportal. Om erbij te kunnen moet je wel geregistreerd iOS-ontwikkelaar zijn.

Reageer op artikel:
iOS Tech Talk-videos nu online
Sluiten