iOS Tech Talk-videos nu online

Door: Koen van Tongeren - 3 reacties

De afgelopen maanden is een dreamteam van Apple’s ontwikkelaarsafdeling de wereld over gevlogen voor een reeks iOS 7 Tech Talks. Daar werd iOS-ontwikkelaars de fijne kneepjes van iOS 7 geleerd. Een uitgelezen kans voor app-bouwers om hun kennis bij te spijkeren dus, maar slechts een enkeling kon erbij zijn.

Uit de vele inschrijvingen is een groep ontwikkelaars gekozen die bij zo’n sessie aanwezig mocht zijn. Had jij erbij willen zijn maar is het je niet gelukt? Niet getreurd; Apple heeft nu voor de thuisblijvers video’s beschikbaar gesteld van alles iOS 7 Tech Talk-sessies.

dev

De sessies behandelen onderwerpen als interface-design voor apps, game-ontwikkeling, distributie en marketing van apps en verborgen iOS 7-ontwikkeltools. Ze zijn allemaal gratis te bekijken via Apple’s ontwikkelaarsportal. Om erbij te kunnen moet je wel geregistreerd iOS-ontwikkelaar zijn.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  maxtje

  Mooi! Zal morgen eens rustig een paar videos uitkiezen die ik zal bekijken.:)

 • Profielfoto
  Dani Hooiberg

  Ook geschikt voor niet-app developers of niet?

 • Profielfoto
  maxtje

  Ook geschikt voor niet-app developers of niet?

  Ik zou niet weten wat je daar dan te zoeken zou hebben, als je geen app developer bent dan zal je denk ik het ook niet interessant vinden om bv. SpriteKit te leren. En als je daar toch interesse voor hebt, dan moet ik jou wel vertellen dat het je toch zo’n 80 euro zal kosten want je hebt namelijk een developer account nodig voor iOS.