Maarten
Maarten Nieuws 10 december 2013

Große Eröffnung! Apple Store Düsseldorf opent zaterdag de deuren

Goed nieuws voor Apple gebruikers uit België en het zuiden van Nederland. Aanstaande zaterdag opent de nieuwe Apple Store in Düsseldorf! Dit is vandaag bekend gemaakt via de website van Apple. De deuren gaan om 10:00 uur open en voor de eerste 1000 bezoekers ligt uiteraard een t-shirt klaar.

Na de opening van de Apple Store in Haarlem afgelopen zaterdag en de mogelijk snelle opening van de store in Den Haag, blijven de Apple Stores in Nederland lastig te bereiken voor de zuidelijke Apple gebruiker. Men kon al uitwijken naar de Apple Store in Keulen of Oberhausen, maar met een uurtje reistijd vanaf Maastricht is Düsseldorf straks voor velen de dichtstbijzijnde winkel.

De nieuwe Apple Store is gelegen in het centrum van Düsseldorf.

De nieuwe Apple Store bevindt zich in de Kö-Bogen, een moderne shopping-mall aan een laan waar vele grote en dure merken de winkels hebben gevestigd. Wie trotseert de kou voor een warm onthaal in de nieuwe Apple Store?

Reageer op artikel:
Große Eröffnung! Apple Store Düsseldorf opent zaterdag de deuren
Sluiten