Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 7 december 2013
Leestijd: 1 minuut

Flinke wachtrij voor opening Haarlemse Apple Store

Zaterdag was het zo ver, de opening van de Haarlemse Apple Store. Een half uur voor opening stonden honderden mensen voor de deur te wachten. De eerste duizend bezoekers kregen een speciaal t-shirt. Vooraan in de rij stond Floris, hij komt uit Zeist en is 12 jaar oud. Hij is vannacht met zijn vader naar Haarlem gekomen om de opening als eerste mee te maken.

Al om 07:00 in de ochtend verzamelden zich mensen voor de store. Meer foto’s na de break.

De Apple Store in Haarlem opende om 09:00 uur officieel en is vanaf nu zeven dagen per week open. De Apple Store bevindt zich in het hartje van het historische centrum van Haarlem en telt in tegenstelling tot de Amsterdamse Apple Store slecht één verdieping, er is dan ook geen glazen trap die zo kenmerkend is voor de winkels van de iPhone-maker.

Floris (12 jaar) en zijn vader uit Zeist waren de eersten in de rij.
Om 08:45 stonden zo’n 350 mensen verspreid in ‘overflow zones’ in de staat te wachten.

Aanvankelijk werd gedacht aan een Apple Store op Schiphol Airport (Haarlemmermeer). Na enige twijfel wisten wij in maart zeker dat het toch Haarlem zou woren. We gingen langs en zagen dat het pand aan de Grote Houtstraat volledig gestript werd. Gerenommeerd architectenbureau Dam & Partners werd verantwoordelijk voor de uitvoering van de verbouwing.

Voor de opening werden de puntjes op de iPhone gezet.
Aftellen..
Ook de Genius Bar medewerkers zijn er klaar voor.

> Klik hier voor meer foto’s en video’s van de opening.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Flinke wachtrij voor opening Haarlemse Apple Store
Sluiten