Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 december 2013

Een Mac Pro in je dock? Vervang de prullenmand van OS X

De nieuwe Mac Pro is een fantastisch apparaat, maar lijkt stiekem misschien wel een béétje op een prullenmand. Wil je geen Mac Pro, maar wel een leuke prullenmand in je dock? Dan heeft ontwikkelaar Jonathan Hirz een leuke OS X-modificatie voor je gemaakt.

Door het vervangen van een aantal bestanden, kan het prullenmand-icoon vervangen worden door een Mac Pro prullenbak. De truc is getest en werkt op OS X 10.9.1, maar zou ook op oudere versies van OS X moeten werken. Lees na de break de instructies en je hebt voortaan de nieuwe Mac Pro als prullenbak in je dock.

De Mac Pro prullenbak in OS X.
  • Download
  • Open finder en kies in het menu ‘Ga’ voor ‘Ga naar map’
  • Type in het geopende venster in: /System/Library/CoreServices/
  • Klik in het geopende venster rechts op ‘Dock’ en kies voor ‘Toon pakketinhoud’
  • Open de map ‘Content’ en vervolgens ‘Resources’
  • Kopieer de bestanden trashempty.png, [email protected], trashfull.png, [email protected] van de download naar de openstaande map.

Wil je niet eeuwig met een Mac Pro in je dock opgescheept zitten? Stel dan eerst de bovenstaande bestanden veilig door er een kopie van te maken, alvorens deze over te schrijven met de bestanden uit de download.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een Mac Pro in je dock? Vervang de prullenmand van OS X
Sluiten