Doe mee met OMT’s Groot Apple Dictee der Nederlandse Taal 2013 en win

6 reacties

Woensdagavond was het weer tijd voor een jaarlijkse traditie. Het OMT Groot Apple Dictee der Nederlandse Taal 2013. Vanuit Café Dudok in Rotterdam streden ongeveer 20 fans en dicteetijgers om een mooie prijs; de iPad mini. Heb je het gemist en wil je alsnog meedoen? De podcast staat donderdagavond online.

Kijk, schrijf en stuur je dictee voor 27 december naar [email protected] Het dictee met de minste fouten wint een Philips Hue Starterpack. Bij gelijke scores wint de snelste inzending. Succes! Schrijf je naast het dictee ook nog een tweet, gebruik dan #OMTDICTEE.

OMT Huisdichter René kijkt de geschreven dictees na.
OMT Huisdichter René kijkt de geschreven dictees na.

Winnaars zaal 4 december

 • OMT’ers/Dictee amateurs: Lars Frietman (58 fouten)
 • Dictee professionals: Rene Dijkgraaf (12 fouten)
 • Dictee professionals: Huib Boogert (12 fouten)

Thuiswinnaars

Winnaar Lars Fietman met zijn dictee en gewonnen iPad mini.
Winnaar Lars Fietman met zijn dictee en gewonnen iPad mini.

 

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Janjans

  Succes allemaal!!!:grin:

 • Profielfoto
  Meneerkaka

  net voor de eerste keer meegedaan en ingestuurd, hopelijk zitten er weinig fouten in, en win ik die mooie prijs:smile:

 • Profielfoto
  Лукас

  Live meegedaan in Rotterdam vanavond. Ik ben niet laatste geworden, en zelfs niet een-na-laatste.

  Ik wil graag mijn moeder bedanken, mijn docent Nederlands van het ROC Midden Nederland, en degene die mijn dictee heeft beoordeeld en een paar fouten over het hoofd heeft gezien, maar ook een paar spaties heeft fout gekeurd omdat ik slordig schrijf. En de heren (en adverteerders bij) OMT voor het bier en de bitterballen die Potdeksel-niveau zalig waren.

  Ik wil niet bedanken: Palm voor hun lekkere bier wat mij minstens 10 fouten heeft opgeleverd, en Apple voor hun inconsistente spellingen. Ik was ook even verbijsterd toen ik werd gevraagd of ik zwarte piet kon spellen, maar daar zijn in het dictee ook drie verschillende spellingwijzes van vandaar mijn twijfel.. Verder zal ik maar niet teveel weggeven voor de mensen die nog meedoen vanuit huis..

 • Profielfoto
  koen

  En, heeft @Bento gewonnen?:evil:

 • Profielfoto
  Лукас

  In geen velden of wegen te bekennen:razz:

 • Profielfoto
  iLarsNL

  Heren, bedankt voor de iPad mini. Ik ben er erg blij mee! Hopelijk tot volgend jaar!