Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 december 2013
Leestijd: 1 minuut

Apple wilde ook ‘gaatjes case’ voor 5s

Iedere lezer heeft ongetwijfeld een mening over de ‘gaatjes case’ van de iPhone 5c. De case past goed bij het materiaal van de iPhone 5c en zorgt voor een speels effect dat sommigen kunnen waarderen, maar anderen juist verafschuwen als helemaal niet des Apples. Toch was Apple in eerste instantie zo van het ontwerp overtuigd dat ook voor de iPhone 5s een hoesje met het gaatjespatroon ontworpen was.

Bij The Michael Report is een prototype van een gaatjescase voor de iPhone 5s opgedoken. Naar verluidt zou Apple op het punt hebben gestaan dit model in productie te brengen, maar is op het laatste moment beslist om toch voor een lederen case met premium uitstraling te kiezen.

Prototype iPhone 5s-case, onderkant niet voorzien van bescherming.
Prototype iPhone 5s-case, achterkant met kenmerkende ronde openingen.
Prototype iPhone 5s-case bovenkant.

De case lijkt erg op die van de iPhone 5c, er zitten alleen minder ronde openingen in. Daarnaast zijn de onder en bovenkant van de iPhone niet beschermd. Het komt wel vaker voor dat Apple op het laatste moment wijzigingen in het ontwerp van producten doorvoert.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple wilde ook ‘gaatjes case’ voor 5s
Sluiten