Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 3 december 2013

Apple Store Haarlem zaterdag 7 december open

Dinsdagochtend heeft Apple online bekendgemaakt dat de Apple Store in Haarlem aanstaande zaterdag 7 december om 9 uur ‘s ochtends zijn deuren zal openen. De opening werd aangekondigd op Apple’s retailpagina en werd als eerst opgemerkt door iCulture.

Op de retailpagina van Apple valt verder nog te lezen dat de Haarlemse Apple Store vanaf zaterdag elke dag open zal zijn en netjes de openingstijden van andere winkels in Haarlem zal volgen. Ook op zondag kan in de Haarlemse Apple Store geshopt worden.

De Apple Store in Haarlem is bijna klaar voor opening. [Foto via @pbastowski]
Geruchten over een Apple Store in Haarlem doken in februari 2013 op bij Nu.nl. Na enige twijfel wisten wij het in maart zeker. We gingen langs en zagen dat het pand aan de Grote Houtstraat volledig gestript werd. Gerenommeerd architectenbureau Dam & Partners werd verantwoordelijk voor de uitvoering van de verbouwing.

Maart was ook het moment waarop gezocht werd naar personeel voor de Apple Store. Vorige week kwamen daar de eerste spyshots en zaterdag is het dan eindelijk zover. Nederland heeft er een tweede Apple Store bij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Store Haarlem zaterdag 7 december open
Sluiten