Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 7 december 2013

Apple Store Haarlem onder grote belangstelling geopend

Zaterdagochtend is onder grote belangstelling de Haarlemse Apple Store officieel geopend. Voor de gelegenheid verzamelden zich zo’n 350 fans en nieuwsgierige Haarlemmers zich voor de deuren van de winkel. De eerste bezoeker die naar binnen mocht was Floris, hij is 12 en kwam samen met zijn vader vanuit Zeist.

Zoals altijd vormden de medewerkers een erehaag en werden de eerste bezoekers onder luid applaus binnengelaten. Voor de eerste duizend bezoekers was er ook nog een speciaal t-shirt dat gratis wordt uitgereikt bij binnenkomst. Meer foto’s en video’s na de break.

De Haarlemse Apple Store bevindt zich aan de Grote Houtstaat 99 in het centrum van de stad. Shoppen kan er zeven dagen per week, op donderdag is het koopavond. Naast de officiële Apple store, bevindt zich in Haarlem enkele straten verderop ook nog een iCentre-winkel. Dit is een Apple Premium Reseller en geen officiële Apple Retail Store. Naar verluidt zal deze winkel in 2014 verdwijnen uit de Haarlemse binnenstad.

Haarlemmers kopen iPhones, MacBooks, iPads en meer voortaan direct in een officiële Apple Retail Store.
De Genius Bar bevindt zich in het achterste deel van de winkel.
Aan accessoires ook in de Haarlemse winkel geen gebrek.
Hoesjes, covers, EarPods en meer.
De winkel mist de kenmerkende glazen trap en een tweede verdieping, maar is wel vrij diep.
De eerste 1000 bezoekers kregen een exclusief t-shirt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Store Haarlem onder grote belangstelling geopend
Sluiten