Maarten
Maarten Nieuws 11 december 2013

Apple introduceert nieuw interieur in Europa bij Authorized Resellers

We hebben in Nederland een primeur op het gebied van het Apple interieur bij een Authorized Reseller. Vandaag ging het Dixons filiaal in Utrecht Overvecht open met vernieuwde Apple meubels. Wit is het thema van deze onverwachtse verbouwing.

De verbouwing komt voort uit de nieuwe styling van Apple met de naam ‘White Program’, zo wist het personeel ons te vertellen. Het filiaal van Dixons aan de Roelantdreef in Utrecht is het eerste filiaal in Europa waar dit nieuwe interieur te zien is. Zoals de naam al zegt zijn de nieuwe meubels stralend wit. Een minimalistisch, strak ontwerp heeft het klassieke hout vervangen. Wij hebben de eerste foto’s.

Het nieuwe Apple meubilair bij Dixons Utrecht Overvecht.
Apple is duidelijk aanwezig met het nieuwe interieur.

Het valt op dat met de implementatie van White Program de Authorized Resellers meer op de Premium Resellers gaan lijken, waar witte tafels al een tijd onderdeel zijn van het interieur. Geheel onlogisch is dit niet als we kijken naar de voorkeur van Apple voor eenheid. Daarentegen ontstaat er een verschil met de officiële Apple Stores. Omdat de Apple Store een geheel op zichzelf staand winkelconcept is gericht op beleving, is het niet vreemd dat deze een afwijkend uiterlijk heeft ten opzichte van de meer verkoopgerichte winkels.

Het is de verwachting dat White Program nog voor de kerst in 14 Dixons winkels geïnstalleerd is. Dit maakt het aannemelijk dat White Program hét nieuwe interieur programma is voor Apple Authorized Resellers. Vandaag op OMT, binnenkort in heel Europa te zien?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple introduceert nieuw interieur in Europa bij Authorized Resellers
Sluiten