Apple introduceert nieuw interieur in Europa bij Authorized Resellers

Door: Maarten - 14 reacties

We hebben in Nederland een primeur op het gebied van het Apple interieur bij een Authorized Reseller. Vandaag ging het Dixons filiaal in Utrecht Overvecht open met vernieuwde Apple meubels. Wit is het thema van deze onverwachtse verbouwing.

De verbouwing komt voort uit de nieuwe styling van Apple met de naam ‘White Program’, zo wist het personeel ons te vertellen. Het filiaal van Dixons aan de Roelantdreef in Utrecht is het eerste filiaal in Europa waar dit nieuwe interieur te zien is. Zoals de naam al zegt zijn de nieuwe meubels stralend wit. Een minimalistisch, strak ontwerp heeft het klassieke hout vervangen. Wij hebben de eerste foto’s.

P1010367
Het nieuwe Apple meubilair bij Dixons Utrecht Overvecht.
P1010370
Apple is duidelijk aanwezig met het nieuwe interieur.

Het valt op dat met de implementatie van White Program de Authorized Resellers meer op de Premium Resellers gaan lijken, waar witte tafels al een tijd onderdeel zijn van het interieur. Geheel onlogisch is dit niet als we kijken naar de voorkeur van Apple voor eenheid. Daarentegen ontstaat er een verschil met de officiële Apple Stores. Omdat de Apple Store een geheel op zichzelf staand winkelconcept is gericht op beleving, is het niet vreemd dat deze een afwijkend uiterlijk heeft ten opzichte van de meer verkoopgerichte winkels.

Het is de verwachting dat White Program nog voor de kerst in 14 Dixons winkels geïnstalleerd is. Dit maakt het aannemelijk dat White Program hét nieuwe interieur programma is voor Apple Authorized Resellers. Vandaag op OMT, binnenkort in heel Europa te zien?

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  NoPlasticPhones

  Geheel onlogisch is dit niet als we kijken naar de voorkeur van Apple voor eenheid.

  Haha, en OS X Mavericks en iOS 7 dan? Ik denk dat dit het beste voorbeeld is om aan te tonen dat er nog wat gesleuteld mag worden aan de ‘eenheid’ van Apple. Ach ja, ik ben benieuwd naar OS X 10.10!:)

 • Profielfoto
  Anthon de Wilde

  Dan vind ik de nieuwe shop in shop look van Saturn Groningen toch veel mooier.

 • Profielfoto
  MohamedAbdulahi

  Dixons. Ik hou het liever bij Xando Nijmegen. Daar kan ik altijd terecht voor all mijn apple benodigdheden. Maar he tis maar waar je je voorkuur aan geef dat witte ziet er wel strak uit een verbetering.

 • Profielfoto
  Frank Visser

  mhuah.

  De displays zijn mooi.
  Maar had de muren dan ook mooi strak wit gemaakt en een donkere vloer is dan prima, maar niet van dit goedkope tapijt.

 • Profielfoto
  sciletto

  Haha, en OS X Mavericks en iOS 7 dan? Ik denk dat dit het beste voorbeeld is om aan te tonen dat er nog wat gesleuteld mag worden aan de \’eenheid\’ van Apple. Ach ja, ik ben benieuwd naar OS X 10.10!:)

  Laat OS X Mavericks please zoals die is en sleutel niet aan de eenheid. Ik vind het prima zo alhoewel ik liever iOS 6 prefereer qua look and feel.

 • Profielfoto
  alvani

  Als ik me niet vergis, ziet de Dixons in Nijmegen centrum er al een tijdje zo uit…

 • Profielfoto
  MEEUW

  Ja ik weet ook wel ergens een dixons te vinden die er ook al zo uit ziet.
  Al half jaar….

 • Profielfoto
  KarelWillem

  …Maar had de muren dan ook mooi strak wit gemaakt en een donkere vloer is dan prima, maar niet van dit goedkope tapijt.

  .
  Het is een Dixons hè!
  Er wordt dus meer verkocht dan alleen Apple.

  Het is niet zo dat Apple de complete winkelinrichting dirigeert.

 • Profielfoto
  adriaan83

  Representatieve omgeving ook dat winkelcentrum Overvecht om een nieuw interieur te introduceren!

 • Profielfoto
  Gezalfde

  Doe mij de Apple Store maar..

 • Profielfoto
  Maxx1987

  Ziet er leuk uit, maar vind de premium reseller en Apple look toch een stuk netter. Als ze daarnaast eens normale accessoires gaan verkopen ipv die icidu eigenmerk troep, de iCentre’s hangen er sinds de overname ook al vol mee.

 • Profielfoto
  Atjous

  Oh, jippie! ’t Lijkt wel werk van Jan des Bouvrie:wink:

 • Profielfoto
  maconly

  ouderwets

 • Profielfoto
  csteelooper

  Ja ik weet ook wel ergens een dixons te vinden die er ook al zo uit ziet.
  Al half jaar….

  Als dit nieuw is dan lopen we hier in ‘s-Hertogenbosch Helftheuvelpassage érg veel voor; wij hadden deze nieuwe look zo’n 5 maanden geleden al… Kan misschien 4 maanden zijn, of 6, maar in ieder geval ergens rond die tijd ging bij ons de verbouwde Dixons open. Of de verbouwing bij ons wel of niet door Apple opgelegd, gefinancierd of wat dan ook is, is mij niet bekend. Het was in ieder geval ONGELOOFLIJK hard nodig…

  Volgens mij waren wij niet meegenomen in de vórige restyling van het bedrijf… De nieuwe look is in ieder geval wel een heel stuk beter dan hoe het was.