Maarten
Maarten Nieuws 16 december 2013

Apple heeft al een cadeautje klaar staan

Vorige week onderstreepte Apple de feestdagen met het verschijnen van de 12 dagen cadeaus app. In de periode van 26 december tot 6 januari komt er dagelijks een gratis download beschikbaar in de vorm van bijvoorbeeld een app, boek, liedje of film. Met nog 10 dagen tot het eerste cadeau, heeft Apple al een verrassing.

We wensen je veel plezier met de ’12 dagen cadeaus’-app van iTunes. En om in de stemming te komen is hier alvast een cadeau. – App

Met deze tekst leidt Apple de vandaag beschikbaar gekomen download in. Muziekliefhebbers opgelet: er staan twee nummers klaar van een artiest die je bij het terugblikken op het muzikale jaar 2013 zeker tegen zal komen. 

Het eerste cadeau is een single van de Nieuw-Zeelandse singer-songwriter Lorde.

Te downloaden zijn de nieuwe single ‘No Better’ van de 17 jarige singer-songwriter uit Nieuw-Zeeland: Lorde. Naast de single krijg je de videoclip van haar grootste hit ‘Royals’ cadeau. Mocht dit presentje toch niet helemaal naar je zin zijn, dan moet je nog tien dagen geduld hebben tot het volgende cadeau beschikbaar komt.

Downloaden
De ’12 dagen cadeaus’ app is verkrijgbaar in de App Store voor iPhone en iPad met iOS7.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple heeft al een cadeautje klaar staan
Sluiten