Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 november 2013
Leestijd: 1 minuut

Zoek mijn vrienden-app krijgt nieuwe look

Al in maart van dit jaar luidde Apple officieel het einde van leren stikseltjes, papieren patroontjes en meer skeuomorphisme in, de podcasts-app werd nog voordat iOS 7 uitkwam als eerste voorzien van een nieuw uiterlijk. Intussen hebben bijna alle Apple-apps een nieuwe look, de een-na-laatste volgde zojuist.

Zoek mijn vrienden is voorzien van een update die afrekent met alle lederen stiksels, patroontjes en knoppen met schaduweffect. De indeling van de app is vrijwel hetzelfde gebleven, het beginscherm laat nog steeds een kaart met daarop de dichtstbijzijnde vrienden zien. Screenshots na de break.

Links de oude app, rechts het nieuwe ontwerp.

Er rest nog één officiële Apple-app die schreeuwt om een update, Keynote Remote lijkt compleet vergeten te zijn door de heren in Cupertino. De app is voor het laatste geüpdatet in 2011 en is nog niet geschikt voor het grotere scherm van de iPhone 5, 5c en 5s. Hopelijk werkt Apple ook hard aan een update voor deze app en kunnen wij binnenkort een juichend artikel plaatsen met als titel “Keynote Remote krijgt langverwachte update”.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.