Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 11 november 2013

Zo ziet werken in een ruimteschip er uit

Er is nog geen steen gelegd maar nu al loopt het web over van lekkermakende maquettefoto’s en 3D-renderingen van Apple’s nieuwe campus in Cupertino. Vandaag kwam er een nieuwe set impressieplaatjes bij, waarop goed te zien is hoe het moet zijn om te werken in Apple’s ruimteschip-campus. 

 

De foto’s zijn gepubliceerd door de gemeente Cupertino, die onlangs definitief toestemming verleende voor de bouw. Op de foto’s zijn onder andere details te zien van een café/bistro, werkplekken, het on-site fitnesscentrum en het auditorium waar Apple in de toekomst media-evenementen zal houden.

Het bezoekerscentrum
Fitnesscentrum

Atrium in het hoofdgebouw
Boven- en ondergrondse parkeergarage
Het nieuwe Café Mac

Het auditorium

Via Wired.

Reageer op artikel:
Zo ziet werken in een ruimteschip er uit
Sluiten