Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 november 2013

iPhone meest gezochte tech-item in 2013

Het jaar gaat bijna zijn laatste maand in, het is weer tijd voor lijstjes en jaaroverzichten. Ook zoekmachine Yahoo heeft een overzicht gemaakt van meest gezochte items. In de top 10 met daarin de meest gezochte electronica/technologie heeft Apple een stevig aandeel.

De iPhone is in de categorie technologie het meest gezochte item, hiernaast is iPhone ook het op één na meest gezochte globale woord. Op een derde plaats in de tech-lijst staat Samsung Galaxy, net daarboven op twee Amazon Kindle. Naast de iPhone, staan ook de iPad en iPod in de top 10 meest gezochte tech-items op Yahoo

De volledige top 10 ziet er als volgt uit:

  1. Apple iPhone
  2. Amazon Kindle
  3. Samsung Galaxy
  4. Apple iPad
  5. Sony PlayStation 4
  6. Microsoft Xbox One
  7. BlackBerry
  8. Apple iPod
  9. Nokia Lumia
  10. Sony Xperia

Vorig jaar stond de iPhone 5 op de eerste plaats in de meest gebruikte globale zoektermen van Yahoo, de geboorde van de ‘Royal Baby’ heeft de Apple-telefoon van de eerste plaats gedrukt. In de globale top 10 vinden we naast Apple’s iPhone ook de Amazon Kindle op vier en de iPad op negen. Zouden we aan het eind van 2014 de term ‘iWatch’ hoog genoteerd zien staan in de toplijsten van zoekmachines?

Via: Telegraph

Reageer op artikel:
iPhone meest gezochte tech-item in 2013
Sluiten