Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 11 november 2013

Win toegang tot gesloten bèta HearthStone (van de makers van Warcraft)

Wie Blizzard Entertainment zegt, zegt World of Warcraft, een oneindig groot online spel vol mythische figuren, epische strijden en magie. De omvang en complexiteit van het spel kunnen overweldigend zijn voor nieuwe spelers. Met die gedachte in het achterhoofd heeft men bij Blizzard nu een nieuwe spel bedacht dat binnen 5 minuten door iedereen gesnapt kan worden en in binnen 10 minuten gespeeld kan worden: HearthStone, Heroes of Warcraft.

HearthStone is een stategisch kaartspel. Als speler kies je uit negen Warcraft-karakters en speel je het kaartspel vervolgens online tegen anderen. Kenners van WoW zullen veel elementen uit het spel terugvinden in HearthStone. Tegelijkertijd is geen enkele voorkennis nodig om het te spelen. HeartStone komt later dit jaar tegelijkertijd uit voor Mac en PC (en later voor de iPad), maar jij maakt nu al kans om toegelaten te worden tot de gesloten bèta!

Speciaal voor OMT heeft Blizzard 20 toegangscodes voor de gesloten bèta van HearthStone beschikbaar gemaakt. Wil jij als een van de eersten het spel spelen, stuur dan een mail naar [email protected]. Op vrijdag 15 november verloten we de 20 toegangscodes onder de inzendingen.

Reageer op artikel:
Win toegang tot gesloten bèta HearthStone (van de makers van Warcraft)
Sluiten