Win toegang tot gesloten bèta HearthStone (van de makers van Warcraft)

18 reacties

Wie Blizzard Entertainment zegt, zegt World of Warcraft, een oneindig groot online spel vol mythische figuren, epische strijden en magie. De omvang en complexiteit van het spel kunnen overweldigend zijn voor nieuwe spelers. Met die gedachte in het achterhoofd heeft men bij Blizzard nu een nieuwe spel bedacht dat binnen 5 minuten door iedereen gesnapt kan worden en in binnen 10 minuten gespeeld kan worden: HearthStone, Heroes of Warcraft.

HearthStone is een stategisch kaartspel. Als speler kies je uit negen Warcraft-karakters en speel je het kaartspel vervolgens online tegen anderen. Kenners van WoW zullen veel elementen uit het spel terugvinden in HearthStone. Tegelijkertijd is geen enkele voorkennis nodig om het te spelen. HeartStone komt later dit jaar tegelijkertijd uit voor Mac en PC (en later voor de iPad), maar jij maakt nu al kans om toegelaten te worden tot de gesloten bèta!

Speciaal voor OMT heeft Blizzard 20 toegangscodes voor de gesloten bèta van HearthStone beschikbaar gemaakt. Wil jij als een van de eersten het spel spelen, stuur dan een mail naar [email protected]. Op vrijdag 15 november verloten we de 20 toegangscodes onder de inzendingen.

Reacties

18 reacties
 • Profielfoto
  Kyhd

  Yes! Ik doe mee!

 • Profielfoto
  Hydræ

  Als ik Blizzard zeg, zeg ik Diablo:evil:

 • Profielfoto
  Davidigor

  Is de moeite waard, ik speel het nu een paar dagen. Zowel voor beginners in dit soort spellen als voor meer ervaren spelers boeiend.

 • Profielfoto
  stoondje

  leuk leuk! snel mailtje gestuurd:)

 • Profielfoto
  essiw

  Leuk voor de mensen die wow spelen, maar persoonlijk vind ik dit een verlaging van jullie website… dit is puur reclame.

 • Profielfoto
  Koen van Tongeren

  @essiw Laat ik je dan geruststellen; wij worden op geen enkele manier vergoed voor het schrijven van dit stukje (of enig ander nieuws-artikel). Misschien héél raar, maar het leek ons aardig om OMT-ers deze exclusieve toegang tot een Mac-beta aan te kunnen bieden. Aan de hoeveelheid aanmeldingen tot nu toe blijkt dat terecht.

 • Profielfoto
  Erikaatje

  Vet!

 • Profielfoto
  Angelos

  @essiw Al was dit reclame, so what! Denk je nou echt dat iedereen bij de OMT gratis en voor niks werkt? Of dat ze hele dure tickets naar WWDC’s etc gratis krijgen van apple? Voor niks gaat de zon op hoor. Alle, maar dan ook alle (apple)websites hebben een verdienmodel, hoe dan ook verdienen ze geld… ik hoop heel veel geld.

  Normaal ben ik een passieve lezer, maar dit kon ik echt niet laten.

  O, en btw.. leuke actie Koen.

 • Profielfoto
  essiw

  @Koen, dat is inderdaad niet wat ik had verwacht, bedankt voor de reactie.

  @Angelos, ik moet als lezer al dit soort dingen er tussen uit filteren. Ik heb al tijden geleden voorgesteld om een aparte sectie in de website te maken voor dit soort artikelen, inclusief de opinie artikelen e.d. zodat ze gescheiden blijven. Ik vind het niet erg dat omt geld maakt:P

 • Profielfoto
  DJMischaa

  Heel gaaf OMT, I’m in!

 • Profielfoto
  Rholerio

  Hopelijk blijft het wel onder de omt’ers of gaat het ook naar niet leden?

 • Profielfoto
  DJMischaa

  @J.vdBogert Ik denk niet dat ze daar rekening mee kunnen houden op deze manier.

 • Profielfoto
  DJMischaa

  Worden de winnaars klokslag 12 uur vannacht bekend?:D

 • Profielfoto
  DJMischaa

  Thanks OMT, nu al verslaafd aan het geweldige spel!

 • Profielfoto
  YoYelloW

  Yeey, ik heb een key gewonnen:D dit gaat sowieso late avonden bezorgen:P

 • Profielfoto
  pepijn-paans

  Ik heb ook een key gewonnen, nu zegt battle.net (blizzard) dat deze key al in gebruik is!?:(

 • Profielfoto
  stoondje

  Bedankt one more thing voor de key!

 • Profielfoto
  Anarcho

  Bedankt voor de key OMT!:)