Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 25 november 2013

‘WhatsApp voor iOS 7 komt volgende week’

WhatsApp is één van de populairste apps op iOS, toch is de messenger nog niet voorzien van een update die de iOS 7 look brengt. Enige tijd geleden lekten screenshots uit van een buggy bètaversie. De definitieve release lijkt er nu toch echt aan te komen.

Diverse bronnen melden OMT dat de update naar alle waarschijnlijkheid in de eerste week van december in de App Store zal verschijnen. Afgelopen tijd is er veel getest met diverse bètaversies. Afgelopen weekend ging het gerucht dat Apple de iOS 7-versie van WhatsApp had afgekeurd, een woordvoerder van WhatsApp ontkrachtte dit echter.

Een Duitse betatester plaatste vorige week een video online met daarin een uitgebreide demonstratie van de laatste bètaversie van WhatsApp voor iOS 7. Het icoon lijkt op dat van de standaard Berichten-app in iOS 7. Heel WhatsApp blijkt  voorzien van keurige, maar standaard iOS 7-elementen.

De standaard vormgeving roept de vraag op waarom men relatief lang over een update doet, concurrerende apps als Facebook Messenger en Kik zijn al enige tijd van een likje iOS 7 voorzien. Voor zover bekend brengt de iOS 7-versie van WhatsApp, behalve het nieuwe uiterlijk, geen nieuwe features.

Reageer op artikel:
‘WhatsApp voor iOS 7 komt volgende week’
Sluiten