‘WhatsApp voor iOS 7 komt volgende week’

19 reacties

WhatsApp is één van de populairste apps op iOS, toch is de messenger nog niet voorzien van een update die de iOS 7 look brengt. Enige tijd geleden lekten screenshots uit van een buggy bètaversie. De definitieve release lijkt er nu toch echt aan te komen.

Diverse bronnen melden OMT dat de update naar alle waarschijnlijkheid in de eerste week van december in de App Store zal verschijnen. Afgelopen tijd is er veel getest met diverse bètaversies. Afgelopen weekend ging het gerucht dat Apple de iOS 7-versie van WhatsApp had afgekeurd, een woordvoerder van WhatsApp ontkrachtte dit echter.

Een Duitse betatester plaatste vorige week een video online met daarin een uitgebreide demonstratie van de laatste bètaversie van WhatsApp voor iOS 7. Het icoon lijkt op dat van de standaard Berichten-app in iOS 7. Heel WhatsApp blijkt  voorzien van keurige, maar standaard iOS 7-elementen.

De standaard vormgeving roept de vraag op waarom men relatief lang over een update doet, concurrerende apps als Facebook Messenger en Kik zijn al enige tijd van een likje iOS 7 voorzien. Voor zover bekend brengt de iOS 7-versie van WhatsApp, behalve het nieuwe uiterlijk, geen nieuwe features.

Reacties

19 reacties
 • Profielfoto
  nicj56

  Finally!

 • Profielfoto
  Sandermrt

  Hmm… Ik zie niet de verbetering. Zo’n standaard ios 7 laagje is ook niks bijzonders meer. Gemiste kans voor whatsapp…
  Wanneer komt de ios 7 versie uit van omt?

 • Profielfoto
  freewel

  Ja idd, zie niet veel verbeteringen! Jmmr!!

  En waarneer komt de ios 7 versie van omt app
  Uit??

 • Profielfoto
  iPredict

  1. What took them so long?!

  2. Waarom scheidingslijntjes in de chatlist als er geen chats zijn?

  3. Waarom die rottige bel- en contactknopjes waarvoor je naar boven moet scrollen in chats? Messages in iOS7 heeft dat opgelost met een altijd-zichtbaar contact knopje (en whatsapp heeft dat ook maar gaat direct naar de contactinfo pagina)

  4. Waarom nogsteeds die verschrikkelijk lelijke tekstballonnetjes (ze zijn aangepast, maar alsnog niet fris)

 • Profielfoto
  knekkie

  oude wijn nieuwe kruiken

 • Profielfoto
  iPredict

  5. En WAAROM GEEN GROENE MAAR BLAUWE THEMAKLEUR IN DE APP?!?!

  Storend onafgewerkt design. Vol beginnersfouten.

 • Profielfoto
  bangbangsystems

  Whatsapp is nogsteeds niet zo leuk als BBM. Maarja dat is mijn persoonlijke mening.

  De partij die werkelijk laat afweten, zijn onze vrienden van Apple. Waarom niet een goede app uitbrengen waarin Facetime en iMessenge gecombineerd wordt. En dat met een mooi laagje waarin profielen en statussen een centrale plaats krijgt. Want op dit moment worden ze van alle kanten voorbij gelopen.

  Maarja dat ik ook mijn persoonlijke mening. En ik zal wel alleen staan met mijn mening. Want op OMT zijn we veel te weinig kritisch tov Apple.

 • Profielfoto
  martk2280

  Ik vind het irritant dat whats app maar op 1 device te gebruiken is.

 • Profielfoto
  BenitoMilan

  Ik vind het helemaal niks.. De Android versie ziet er 100x beter uit. Jammer

 • Profielfoto
  Niels
 • Profielfoto
  bechris60

  Had veel liever zoiets gezien: http://www.behance.net/gallery/WhatsApp-iOS-7-Redesign-Concept/10764777

  Nog steeds niet zeker of dit wel echt waar is!!!!

 • Profielfoto
  bechris60

  Had veel liever zoiets gezien: http://www.behance.net/gallery/WhatsApp-iOS-7-Redesign-Concept/10764777

  Maar zou dat ook wel heel erg graag willen!!!!

 • Profielfoto
  sunapple

  Facebook Messenger is op zoveel manieren superieur aan WhatsApp; ik hoop dat de overstap snel komt. Dat WhatsApp is gewoon lelijk en heeft geen vernieuwende functies, terwijl FB Messenger cross-platform is en een belfunctie heeft. Cross-platform is toch wel het grootste voordeel, want ik wil ook kunnen chatten op de Mac of iPad.

 • Profielfoto
  Niels

  @bechris60 : dit is een concept van een webdesigner, niet officieel whatsapp

 • Profielfoto
  sciletto

  Whatsapp is nogsteeds niet zo leuk als BBM. Maarja dat is mijn persoonlijke mening.

  De partij die werkelijk laat afweten, zijn onze vrienden van Apple. Waarom niet een goede app uitbrengen waarin Facetime en iMessenge gecombineerd wordt. En dat met een mooi laagje waarin profielen en statussen een centrale plaats krijgt. Want op dit moment worden ze van alle kanten voorbij gelopen.

  Maarja dat ik ook mijn persoonlijke mening. En ik zal wel alleen staan met mijn mening. Want op OMT zijn we veel te weinig kritisch tov Apple.

  Ik deel je mening. BBM ziet er zeer mooi uit en is super in gebruik. Ik ben een decipele van Apple:p maar ik vind het ook zeer zonde dat ze niet iets met iMessage doen maar aan de andere kant vind ik het ook wel weer prima zo. iMessage gebruik ik zeer veel op me Mac en devices. Jammer dat je niet naar iedereen wat kan sturen:)

 • Profielfoto
  iBenshi

  Whatsapp is nogsteeds niet zo leuk als BBM. Maarja dat is mijn persoonlijke mening.

  De partij die werkelijk laat afweten, zijn onze vrienden van Apple. Waarom niet een goede app uitbrengen waarin Facetime en iMessenge gecombineerd wordt. En dat met een mooi laagje waarin profielen en statussen een centrale plaats krijgt. Want op dit moment worden ze van alle kanten voorbij gelopen.

  BBM zal binnenkort ook BBM Voice en BBM Video op iPhone introduceren. Dan kan je dus berichten sturen, gratis bellen en videobellen met 1 app. Nice:)

 • Profielfoto
  iBenshi

  Oh ja, en multi platform:)

 • Profielfoto
  Dydefox

  Waarom geen iOs7 versie van OMT? Ook voor de ipad…

 • Profielfoto
  BDM STUDIOS

  @Dydefox +1