Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 6 november 2013

Verkoop iPad Air gaat sky-high

Na het eerste verkoopweekend van de iPhone 5s en iPhone 5c stuurde Apple al snel een juichend persbericht uit; Er waren negen miljoen nieuwe iPhones verkocht. Over de verkoopcijfers van de nieuwe iPad Air wordt nog met geen woord gerept. Toch lijkt het storm te lopen.

Op 1 november, de eerste dag dat de nieuwe iPad verkocht werd, stond bij diverse APR’s al vroeg een rijtje mensen buiten. Ook bij de Apple Store in Amsterdam stond naar schatting een rij van zo’n honderd mensen voor de deur. Uit cijfers van Fiksu blijkt dat de iPad Air in de eerste dagen naar schatting vijf keer meer is verkocht dan de vierde generatie iPad vorig jaar.

iPad Air gaat sky-high.

De reviews pakten bijzonder positief uit voor de dunnere en lichtere opvolger van de vierde generatie iPad. De aanzienlijke reductie in gewicht valt in de smaak, ook de smallere formfactor wordt goed ontvangen. Op het OMT Forum wordt melding gemaakt van een accuduur van meer dan 14 uur. De iPad Air lijkt op alle vlakken een schot in de roos.

Reageer op artikel:
Verkoop iPad Air gaat sky-high
Sluiten