Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 november 2013
Leestijd: 1 minuut

Retina iPad mini te koop bij retailers

De Retina iPad Mini is al sinds vorige week te bestellen in de Online Apple Store, de levering laat echter nog even op zich wachten. Op 25 november worden de eerste bestellingen bij kopers bezorgd. Wie daar niet op wil wachten kan zijn geluk sinds vandaag bij een retailer om de hoek beproeven.

De kleinste maar scherpe telg in de iPad-familie is sinds vandaag te koop bij Apple Premium Resellers en grote ketens als MediaMarkt/Saturn en Dixons. De voorraad is per filiaal verschillend, bij Dixons zijn alle Retina mini’s inmiddels uitverkocht. Navraag bij MediaMarkt, Saturn en diverse APR’s leert ons dat bij deze ketens nog beperkte voorraad is. 

De iPad mini met Retinascherm is vanaf vandaag verkrijgbaar bij diverse retailers.

De iPad mini met Retina Display is verkrijgbaar vanaf € 389 voor het 16GB-model met WiFi. Voor een verdubbeling van de capaciteit moet € 90 extra betaald worden. Voor 4G-connectiviteit kost € 120 extra. Kopers doen er goed aan eerst met hun lokale retailer te bellen om te checken of het gewenste model nog op voorraad is.

De nieuwe iPad mini komt zeer positief uit de eerste reviews, de prestaties van de snelle A7-chip worden, net als het zeer scherpe scherm, alom geprezen. Er zijn ook kritische geluiden te horen over de kleurweergave van het scherm. Een snelle check met twee demo-modellen leerde ons dat de kleurweergave van de Retina iPad mini beter is dan die van de eerste iPad mini zonder Retina Display, maar het niet haalt bij de iPhone 5s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Retina iPad mini te koop bij retailers
Sluiten