Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 4 november 2013

Remote app krijgt iOS 7-likje

Het platte en minimalistische uiterlijk van  iOS 7 is nog niet doorgevoerd in alle apps die Apple uitbrengt voor de iPhone, iPad en iPod touch. Vandaag kunnen we er in ieder geval ééntje toevoegen aan het lijstje wél-geupdatete apps; Remote.

De Remote-app, bedoeld om je Apple TV en de iTunes-bibliotheek op je Mac te bedienen vanaf een iOS-apparaat, heeft zojuist een update gekregen. Hierin is weinig nieuwe functionaliteit te vinden, maar de app heeft nu wel een uiterlijk dat beter aansluit bij iOS 7.

Screenshots van de nieuwe Remote-app

De Remote-app kan gebruikt worden als afstandsbediening voor de Apple TV. Ook kun je er muziek mee afspelen in de iTunes-bibliotheek van een Mac binnen hetzelfde netwerk. Sinds iTunes 11 is het mogelijk om daarbij te zien welke nummers na de huidige track worden afgespeeld. Daarbij kun je zelf nummers toevoegen of verwijderden.

Nu de Remote-app een iOS-makeover heeft gekregen wachten alleen nog Vind mijn vrienden, iBooks en de Keynote Remote-app op een update.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Remote app krijgt iOS 7-likje
Sluiten