Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 4 november 2013

Philips Hue-inbouwspots duiken op

Philips boekt nu al een jaar lang succes met Hue, een LED-lamp die alle kleuren van de regenboog kan maken en die je via je iPhone of iPad kunt bedienen of programmeren. Na een bescheiden begin met reguliere peertjes kwam er onlangs een uitbreiding met lichtstrips en staande Hue-lampen. Maar Hue-enthousiastelingen wachtten nog op één andere vorm en die lijkt er nu eindelijk aan te komen; het inbouwspotje.

Op het forum van de site EveryHue.com zijn foto’s verschenen van een nieuw Hue-product. Het gaat om zogenaamde GU10-lampjes, een bekende standaard voor inbouwspots. Een aantal gebruikers melden dat ze sinds gisteren te vinden zijn in de schappen van Apple Stores in Frankrijk en Zwitserland. Daar worden ze per stuk en als startkit verkocht voor dezelfde prijzen als de grote Hue-lampen: 60 en 200 euro.

via EveryHue.com

Inmiddels heeft iPhoneclub de Hue-lampen ook gevonden in de Amsterdamse Apple Store. Op de officiële Philips Hue-website is echter nog niets te vinden over de Philips Hue-spotjes. Datzelfde gebeurde ook toen in augustus verpakkingen uitlekten van de Hue-lichtstrips en Bloomlampen, voordat ze officieel waren aangekondigd.

Reageer op artikel:
Philips Hue-inbouwspots duiken op
Sluiten