Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 29 november 2013

OMT’s Groot Apple Dictee der Nederlandse Taal 2013, win een iPad mini!

Na drie jaar afwezigheid maakt een oude OMT-traditie volgende week zijn rentree: het Groot Apple Dictee der Nederlandse Taal. Jij kunt erbij zijn en laten zien hoe kundig jij nog bent in de spelling en grammatica van de Nederlandse taal, zonder spellingscontrole en Autocorrect.

Aanstaande woensdag 4 december presenteert RTL anchorman Jan de Hoop vanaf 19 uur de vierde editie van OMT’s Groot Apple Dictee der Nederlandse Taal, live vanuit Grand Café Dudok in het centrum van Rotterdam. Je kunt natuurlijk thuis meeschrijven maar alleen als je meedoet in de zaal maak je kans op een gloednieuwe iPad mini!

Zoals gebruikelijk zijn er meerdere categorieën waarin je mee kan doen aan het OMT Dictee. Doe je mee als OMT-bezoeker die zijn taalkennis wil meten aan die van andere OMT-ers, dan doe je mee in de categorie waarbij een iPad mini te winnen valt. Ben je een professioneel dicteebezoeker, ook wel liefkozend dicteetijger genoemd, dan doe je mee voor de eer, maar ook dan ga je als winnaar zeker niet met lege handen naar huis.

Er is dus voor ieder wat wils en hoe goed of slecht je kennis ook is, met een zaal vol liefhebbers van Apple en de Nederlandse taal, het warme stemgeluid van ’s Lands favoriete nieuwslezer én natuurlijk een prachtige dicteetekst van onze huisdichter René belooft het een heerlijk avondje te worden.

Dus, doe mee en schrijf je in voor het vierde OMT Apple Dictee der Nederlandse taal.

Ter voorbereiding kun je het Apple Dictee van 2010 terugkijken:

Reageer op artikel:
OMT’s Groot Apple Dictee der Nederlandse Taal 2013, win een iPad mini!
Sluiten