Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 12 november 2013

MacMeet 2013; win een iPad air bij OMT’s So You Think You’re a Fanboy-quiz

Het is weer bijna zover. Aanstaande zondag 17 november vindt in het Belgische Genk (net over de grens bij Maastricht) het grootste Nederlandstalige Apple-evenement plaats; de MacMeet 2013. Op het indrukwekke C-mine-terrein vind je dan een grote variëteit aan workshops, een beursvloer waar standhouders hun nieuwste producten tonen en… OMT!

Midden op de MacMeet wordt de complete OMT LIVE-studio opgebouwd. We hebben interessante gasten aan tafel en onze mobiele reporter Jesse gaat ondertussen op zoek naar nieuwtjes op de MacMeet. Daarnaast heeft OMT de eer om de MacMeet af te sluiten met de So You Think You’re a Fanboy-quiz. De hoofdprijs? Een gloednieuwe iPad air. Nóg een reden om naar MacMeet 2013 te komen!

Wie?
MacMeet wordt georganiseerd door MacLimburg, de Vlaamse Apple-gebruikersgroep.

Wat?
MacMeet is de plek waar Nederlandstalige Apple-gebruikers en -fans elkaar ontmoeten. Er zijn meer dan 30 workshops over uiteenlopende onderwerpen: van Mavericks tot Final Cut Pro, van reisfotografie tot iCloud-tips en van iPads in het onderwijs tot Werken met Automator.

Daarnaast is er een beursvloer waar kleine en grote bedrijven hun nieuwste producten en diensten tonen. Bij bepaalde standhouders kun je deze direct kopen, soms met een speciale beurskorting. Bij anderen kun je terecht met al je vragen.

Tijdens de AppMeet-podcasts kun je deelnemen aan panelgesprekken met app-ontwikkelaars en dan is er natuurlijk ook nog de OMT-studio waar je elk uur bij een live-uitzending aanwezig kunt zijn.

Ook lopen de vrijwilligers van MacLimburg rond om je te helpen met al je vragen over je iPhone, Mac of iPad.

Het programma wordt rond 16 uur afgesloten door OMT met de So You Think You’re a Fanboy-quiz. De grootste Apple-kenner loopt daar naar buiten met een gloednieuwe iPad air.

Waar?
MacMeet 2013 vindt plaats bij C-Mine, een oud mijnencomplex in Genk dat volledig verbouwd is tot een indrukwekkend terrein waar oud en nieuw in elkaar overlopen. Kom je met het OV? Dan kun je vanuit Maastricht naar het station van Genk rijden en daar overstappen op bus G8 naar het C-mine-terrein. Je kunt natuurlijk ook carpoolen met andere OMT-ers!

Wat kost het?
Wie nu kaarten koopt voor MacMeet 2013 betaalt 12 euro per persoon. Let op! Aan de deur kosten de kaarten 15 euro.

Reageer op artikel:
MacMeet 2013; win een iPad air bij OMT’s So You Think You’re a Fanboy-quiz
Sluiten