Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 22 november 2013

iWork krijgt (eerste) beloofde update

Apple houdt woord. Begin deze maand beloofde het binnen 6 maanden met updates te komen waarmee weggevallen functionaliteit weer zou terugkeren. Vandaag brengt Apple de eerste update voor iWork. En inderdaad, we kunnen deels weer wat we vroeger al konden.

Behalve de bekende “bug fixes” en “performance improvements” heeft Apple ‘nieuwe’ features weer teruggebracht. Allereerst kun je de toolbar weer zelf aanpassen. Hierdoor kun je functies die jij het meest gebruikt in de toolbar plaatsen en functies die je zelden gebruikt verwijderen.

Daarnaast heeft Keynote voor iOS én OSX nieuwe overgangen gekregen: Blinds, Color Planes, Confetti, Fall, Perspective, Pivot en Swoosh.

De toolbar kun je weer naar hartelust zelf inrichten
Reageer op artikel:
iWork krijgt (eerste) beloofde update
Sluiten