Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 5 november 2013

iTunes 11.1.3 update beschikbaar

Zojuist heeft Apple iTunes 11.1.3 uitgebracht. Deze update verhelpt een probleem met de equalizer die niet werkte zoals verwacht. Ook worden een aantal kleine, niet nader gespecificeerde, bugs gefixt en zijn de prestaties bij grote muziekbibliotheken verbeterd.

De update wordt onder OS X 10.9 Mavericks automatisch geïnstalleerd, of kan handmatig geïnstalleerd worden door linksboven op het Apple -logo te klikken en te kiezen voor Software-update. De update is ongeveer 230 MB groot en ook beschikbaar voor gebruikers van Windows.

iTunes 11.1.3 is beschikbaar.

Deze week worden meer Software-updates verwacht, zo is Apple bezig met het oplossen van een probleem met de Mail-app in OS X 10.9 Mavericks. Vooral gebruikers van Google’s Gmail en Microsoft Exchange ondervinden problemen met het verplaatsen en verwijderen van berichten. Mogelijk komt deze update als onderdeel van OS X 10.9.1.

Reageer op artikel:
iTunes 11.1.3 update beschikbaar
Sluiten