Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 18 november 2013

iOS 7.1 bèta nu beschikbaar voor ontwikkelaars

Kort na de iOS 7.0.4 update van vorige week, kunnen ontwikkelaars wederom hun updates starten. Zojuist heeft Apple de eerste beta van iOS 7.1 beschikbaar gesteld. De bètaversie is meteen te gebruiken op iOS-apparaten die geregistreerd staan als ontwikkelaarstoestel.

In de release notes staan vooral bugfixes beschreven die interessant zijn voor ontwikkelaars, enkele bugs die voor onverwachte opmaak bij het plaatsen van tekst zorgden zijn opgelost. Voor eindgebruikers is alleen een wijziging in de weer-app zichtbaar, het Yahoo-logo is in deze app onder iOS 7.1 bèta vervangen door een nieuwe variant. Mogelijk worden in latere builds van 7.1 bèta nieuwe features toegevoegd.

Spannender wordt het niet: iOS 7.1 bèta (links) bevat een nieuw Yahoo-logo in de Weer-app.

De update is ongeveer 1,4GB groot en heef als buildnummer 11D5099e. Ontwikkelaars kunnen de update ophalen via het iOS Dev Center, deze is niet ‘over the air’ beschikbaar. Heb je meer wijzigingen gespot? Dan horen we het graag in de reacties onder dit artikel.

Reageer op artikel:
iOS 7.1 bèta nu beschikbaar voor ontwikkelaars
Sluiten