Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 12 november 2013
Leestijd: 1 minuut

Eddy Cue herinnert Steve Jobs, de showregisseur

Steve Jobs heeft zijn hele leven gewoond en gewerkt in de Bay Area, de baai waar San Francisco en Silicon Valley liggen. De regio besloot Apple’s voormalige CEO daarom postuum te eren door hem toe te voegen aan de Bay Area Hall of Fame. Apple’s Senior Vice President of Internet software and Services Eddy Cue accepteerde de eer namens zijn voormalige baas.

In een korte toespraak vertelt Cue hoe Jobs hem en zijn vrouw ondersteunde nadat bij haar kanker werd geconstateerd. Ook haalt Cue een persoonlijke herinnering op over Steve’s oog voor detail en show, rond de introductie van de eerste iMac.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.