Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 1 november 2013

Clumsy Ninja sluipt Singapore App Store in

Het is al meer dan een jaar geleden dat het softwarebedrijf NaturalMotion Clumsy Ninja demonstreerde op Apple’s Media Event. Om te laten zien hoe snel de nieuwe iPod touch wel niet was werd een vroege versie van het uiterst interactieve spelletje getoond aan een adorerend publiek. Zowel in de zaal als online leek iedereen gek te zijn op het onhandige mannetje, dat natuurlijk reageerde op alles wat je met ‘m deed.

Rond de feestdagen zou Clumsy Ninja in de App Store verschijnen. Kerstmis 2012 kwam en ging maar de gamebouwer hulde zich in stilzwijgen over de uitkomst van Clumsy Ninja. Nu, meer dan een jaar na de eerste demo is het spel echter toch verschenen, maar geheel in Ninja-stijl lijkt bijna niemand het gemerkt te hebben. Vooralsnog is Clumsy Ninja ook alleen alleen in de Singapore App Store verkrijgbaar.

Vooralsnog is het een groot raadsel waarom het zoveel langer moest duren voordat Clumsy Ninja klaar was voor de App Store en waarom het nu nog steeds niet wereldwijd beschikbaar is. NaturalMotion hult zich in stilzwijgen. Op de site van de gamebouwer staat het spelletje niet genoemd. Ook is er niet over gecommuniceerd naar de pers.

Om er achter te komen of het spelletje het wachten waard was moeten we nog even, inderdaad, wachten tot het ook in de Nederlandse App Store verschijnt. De Singaporeanen die al wel kennis hebben gemaakt met Clumsy Ninja lijken in ieder geval erg over ‘m te spreken. Het spel krijgt gemiddeld 4,5 sterren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Clumsy Ninja sluipt Singapore App Store in
Sluiten