Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 6 november 2013

Apple: “Nog even geduld, iWork krijgt z’n functies weer terug”

Na 3 jaar zonder grote vernieuwingen presenteerde Apple in oktober een compleet nieuwe versie van iWork. Volledig herschreven zodat documenten compleet uitwisselbaar zijn op alle mogelijke platformen: iOS, OSX en het web. Maar wat bleek, flink wat features waren plots verdwenen. Apple verklaart zich nu nader.

In een online supportdocument erkent Apple dat tijdens de rewrite van iWork enkele features de boot hebben gemist. Maar geen nood, na deze biecht komt Apple met een belofte. Binnen een half jaar zullen via updates oude vertrouwde features hun herintrede doen. Denk aan de ruler, de aanpasbare toolbar, verbeterde Applescriptondersteuning. Daarnaast zullen in de komende updates ook compleet nieuwe features verschijnen. 

Heb jij na het lezen van het supportdocument nog meer wensen? Laat het weten. Wij zetten 6 mei in de agenda om te kijken of Apple zich aan zijn woord houdt.

Pages, Keynote en Numbers

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple: “Nog even geduld, iWork krijgt z’n functies weer terug”
Sluiten