Apple leert je leven met een iPad

18 reacties

De iPad is een ideale compagnon bij het eerste kopje koffie in de ochtend, om op te webshoppen of vanaf de bank de meningen op Twitter en Facebook over het laatste optreden bij #TVOH te checken. Precies zoals Apple het gebruik van de tablet voorzien had.

Wat Apple niet voorzien had, is dat de iPad ook op vele andere manieren gebruikt wordt. Om te laten zien hoe de iPad een onverwachte bijdrage kan leveren in het leven van allerlei mensen en bedrijven, heeft Apple de webpagina Life On iPad gemaakt.

Life On iPad in zes cases.
Life On iPad in zes cases.

We zien hoe de iPad gebruikt wordt om de juiste indeling en grondcondities te bepalen voor een op een wijgaard in Californië en als realtime ‘show bible’ tijdens danslessen voor een Broadway-musical. De iPad blijkt ook zijn weg te hebben gevonden naar outdoor-toepassingen, tijdens een race over ruig terrein vertrouwt een Rallyteam op de iPad met MotionX GPS HD.

Een andere toepassing die terug te zien is in de cases op de Apple-site, de iPad als tool tijdens een leveroperatie, is al eerder voorbij gekomen op deze website. Alle cases bevatten een uitgebreide tekstuele beschrijving en video. Gebruik jij je iPad op een bijzondere manier?

Reacties

18 reacties
 • Profielfoto
  bartvdv

  Volgens mij kan je daar elke tablet voor gebruiken. Zelfs eentje van Samsung.

 • Profielfoto
  SunKeeper

  In de Keynote kwam de volledige video al langs met vele situaties.

 • Profielfoto
  iMacer

  @bartvdv

  Doe toch maar die iPad, je zou maar door wat complicatie’s iets langer nodig hebben en tegen een lege batterij zitten aan te kijken….. :lol:

 • Profielfoto
  sedikit

  Wat is dit nou weer voor onzin:
  “Apple leert je leven met een iPad” als kop boven een nieuwsbericht…..Hallelujah!
  Wat is het verschil met “Jezus leert je leven met de bijbel”?
  Alsjeblieft Raymon, kan het misschien een onsje minder? Bespaar me appledomme dit soort geloofsbelijdenissen. Ik heb echt Apple niet nodig om “te leren leven“. Bezópen!!

 • Profielfoto
  Multimediaknaller

  Ikzelf duik ook maar om de iPad onder water te gebruiken:shock:

 • Profielfoto
  App-ie

  De meeste mensen beleven hun iPad echter als CouchPotato, maar dat oogt meteen een stuk minder spannend, alhoewel er natuurlijk ook mooie couchpotatoes zijn…

 • Profielfoto
  wacon

  Fraaie BAJA trophy truck by the way!

 • Profielfoto
  knekkie

  …Bespaar me appledomme dit soort geloofsbelijdenissen…

  apple“domme?? volgens mij heb jij het zwaarder te pakken Sedikit;)
  Of er zit een soort autocorrect feature in deze website?:P

 • Profielfoto
  sedikit

  Vergeef me, dat was blasfemie…..;)

 • Profielfoto
  Hydræ

  Toen de iPad uitkwam waren de reacties niet van de lucht, en nu heeft de iPad inmiddels vele huiskamers veroverd… en daarbuiten.

 • Profielfoto
  Maverick9898

  Ben het met sedikit eens. Dit heeft wel een érg hoog propaganda gehalte. Apple maakt het leven niet holistisch in wat voor zin dan ook. Het heeft helemaal niks met ‘leven’ te maken, anders dan dat je in leven moet zijn om een Apple product te kunnen gebruiken.

  Het is een product dat gebruikt wordt. Als je een propaganda filmpje maakt van een aardappelschilmesje en waar dat allemaal gebruikt wordt, krijg je een vergelijkbaar filmpje. Het is een product dat veel mensen gebruiken op allerlei manieren. Maar ze flikkeren het ook gewoon weer weg na een aantal jaar. Maakt Apple daar ook een filmpje van?

  vanaf de bank de meningen op Twitter en Facebook over het laatste optreden bij #TVOH te checken.

  Hahaha, hoe treurig is dat! Wat zeggen mensen daarover dan? #ohneenogeentalentenshowdatmijngeldwilstelen ofzo?

 • Profielfoto
  1984

  Apple leert je leven met een iPad

 • Profielfoto
  zepkleiker

  Bedankt Apple! Ik wist nog niet hoe ik moest leven, maar gelukkig heb jij het mij geleerd.

  …………

 • Profielfoto
  Lauwrence

  Ik heb nog altijd een haat/liefde verhouding met de iPad.

  Ik kan me meerdere dingen voorstellen die ik ermee zou kunnen doen, maar op de een of andere manier eindigt het ding altijd weer in de kast en/of de handen van m’n zoontje en verkoop ik het ding uiteindelijk weer…

 • Profielfoto
  arturo

  @Lauwrence, heel herkenbaar. Ook ik ben steeds bezig om een manier te vinden waarbij ik de iPad kan en wil gebruiken. Maar uiteindelijk geef ik toch weer de voorkeur aan mijn Macbook, waardoor ik mijn iPad weer te weinig gebruik.

 • Profielfoto
  Richard Struve

  Door mijn blindheid heb ik echt dagelijks profeit van mijn ipad en iphone
  Verwaarming aan zetten
  Wegwijzen
  Telefoon gewoon net als iedereen kunnen gebruiken
  En toen ik iets in de keuken hoorde en dat niet kon zien heb ik facetime mijn zus laten kijken die een brutale mus op mijn anrecht zag
  Zo kan ik nog wel even doorgaan mbt koken
  Ect

 • Profielfoto
  Multimediaknaller

  Ik kan me meerdere dingen voorstellen die ik ermee zou kunnen doen, maar op de een of andere manier eindigt het ding altijd weer in de kast

  Wij hebben de TV gids er op gezet, en zo pak je hem ook vaker voor het laatste nieuws. mailen doen we er ook op.

 • Profielfoto
  desafiadore

  Ik heb nog altijd een haat/liefde verhouding met de iPad.

  Ik kan me meerdere dingen voorstellen die ik ermee zou kunnen doen, maar op de een of andere manier eindigt het ding altijd weer in de kast en/of de handen van m\’n zoontje en verkoop ik het ding uiteindelijk weer…

  Heel erg herkenbaar… ik heb een iPad 2 gehad, mooie cover erbij gekocht, werd echt maar 15 min. per dag gebruikt, ding na half jaar verkocht.

  Vreemd genoeg wilde ik toch graag een iPad terug voor wat games, 2e hands 1 gekocht, maar na 2 weken was de lol er af en is ie verkocht.

  Een kort uitstapje naar een Android TV BOX en een Android tablet, maar dat was het niet (traag, vastlopen, uitvergrote telefoon app’s op je HD tv is lelijk…)

  Enkele maanden later een Apple TV-3 gekocht en omdat mijn iPhone 4 niet ‘mirroren’ kan en ‘het kriebelde’ een nieuwe ipad mini gekocht met een cover.
  Nu met het idee om het te behouden… raad eens…. ATV3 en iPad mini verkocht
  na 2 maanden…. (ATV werd hooguit 3x per week voor 10 min youtube filmpjes gebruikt en de iPad voor zeer, zeer af en toe een spelletje ‘tapped out’ en 5 minuten internetten…. (daarna snel naar mijn iMac of mijn oude Powerbookje, wat toch fijner werkt voor mij)

  En nu….die iPad mini retina is wel mooi hoor! Nee, pats! niet doen !
  Nee, wij kijken bijna nooit TV, af en toe ’s avonds LINGO en het nieuws en als wij echt niets beters te doen hebben, kijken we, de dan uitgezonden, film (die wij dan vast al wel een keer hebben gezien, maar ja…)
  Youtube kan wel op de powerbook (mactubes), mobiel mail of snel wat opzoeken gaat prima op de iPhone. Net als de iPad is de iPhone leuk om even snel iets te doen, maar om er langer op te werken… nope…

  Ofwel: Leren leven met een iPad ? Ik ben niet in de kerk ! Ik bepaal lekker zelf hoe ik leef, met of zonder Apple (of welk ander merk dan ook)….