Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 22 november 2013

Apple leert je leven met een iPad

De iPad is een ideale compagnon bij het eerste kopje koffie in de ochtend, om op te webshoppen of vanaf de bank de meningen op Twitter en Facebook over het laatste optreden bij #TVOH te checken. Precies zoals Apple het gebruik van de tablet voorzien had.

Wat Apple niet voorzien had, is dat de iPad ook op vele andere manieren gebruikt wordt. Om te laten zien hoe de iPad een onverwachte bijdrage kan leveren in het leven van allerlei mensen en bedrijven, heeft Apple de webpagina Life On iPad gemaakt.

Life On iPad in zes cases.

We zien hoe de iPad gebruikt wordt om de juiste indeling en grondcondities te bepalen voor een op een wijgaard in Californië en als realtime ‘show bible’ tijdens danslessen voor een Broadway-musical. De iPad blijkt ook zijn weg te hebben gevonden naar outdoor-toepassingen, tijdens een race over ruig terrein vertrouwt een Rallyteam op de iPad met MotionX GPS HD.

Een andere toepassing die terug te zien is in de cases op de Apple-site, de iPad als tool tijdens een leveroperatie, is al eerder voorbij gekomen op deze website. Alle cases bevatten een uitgebreide tekstuele beschrijving en video. Gebruik jij je iPad op een bijzondere manier?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple leert je leven met een iPad
Sluiten