Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 7 november 2013

Apple brengt fix voor mailproblemen Mavericks uit

Zojuist heeft Apple “Mail Update for Mavericks 1.0” vrijgegeven. Deze update moet problemen met Gmail en Exchange-accounts in de ingebouwde mailclient in OS X 10.9 Mavericks verhelpen. Afgelopen week werd al duidelijk dat Apple bezig was deze bug te pletten.

De update wordt via de Mac App Store automatisch geïnstalleerd, of kan handmatig geïnstalleerd worden door linksboven op het Apple -logo te klikken en te kiezen voor Software-update. De update is ongeveer 33 MB groot en bevat een nieuwe versie van de Mail-app.

Mail Update 1.0 voor OS X 10.9 Mavericks.

Enkele dagen na de release van OS X 10.9 Mavericks, inmiddels drie weken geleden, klaagden veel gebruikers over bugs in de mail-app. Vooral bij verplaatsen van  en verwijderen van mailberichten uit een Gmail-maibox ging fout, soms lukte dit helemaal niet of kwamen de berichten weer terug op hun oude plaats.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple brengt fix voor mailproblemen Mavericks uit
Sluiten