Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 oktober 2013
Leestijd: 1 minuut

Wat gaat Apple aankondigen? Doe mee met de grote OMT Poll

Over iets meer dan 24 uur presenteren Tim Cook en andere Apple-boegbeelden een aantal nieuwe Apple-gadgets. De iPad 5 en iPad mini 2 worden sowieso verwacht, maar wat zou er nog meer op het programma staan? Misschien een nieuwe Apple TV, OS X 10.9 Mavericks, of toch….

De meest actuele verwachtingen lees je dinsdagochtend op deze website. Wij zijn echter ook benieuwd naar wat jij denkt dat er op het programma staat. Zit je te wachten op een nieuwe iPad, of misschien een Apple TV? Laat het weten in de grote OMT Poll, die je binnen een minuut kunt invullen.

Wat gaat Apple naast nieuwe iPads nog meer aankondigen?

We presenteren de uitslag en meer interessante statistieken dinsdag vanaf 18.30 uur in een speciale uitzending van OMT LIVE, waar we de alle aankondigingen op de voet volgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.