Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 14 oktober 2013

Vier op een rij met het iPhone 5c hoesje

Apple heeft voor de iPhone 5c en iPhone 5s voor het eerst ook officiële hoesjes ontworpen. Vooral het hoesje voor de iPhone 5c is bijzonder, het is even kleurrijk als de iPhone 5c en heeft een patroon van gaten aan de achterkant. Creatieve ontwikkelaars konden daar wel wat mee en maakten een vier op een rij-app die gebruik maakt van het 5c-hoesje.


Door het hoesje over de voorkant van het scherm te doen, ontstaat een speelveld dat prima geschikt is voor vier op een rij. Door met de iPhone te schudden, wordt het spel herstart. Spelen zonder een iPhone 5c hoesje is ook mogelijk, maar met is natuurlijk het leukst.

Flipcase is een gratis download in de App Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vier op een rij met het iPhone 5c hoesje
Sluiten